facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Piran

580.000 €
= 2.109 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • date_rangeZgrajeno: 1900
 • date_rangeAdaptacija: 2000
 • codeŠifra: HP452

Podroben opis nepremičnine

V samem centru Pirana prodamo hišo z dvema večjima stanovanjema. Možen je nakup celote ali pa po posameznih stanovanjih. Prvo stanovanje je v bruto izmeri 76 m2, drugo stanovanje je duplex in meri skupaj s teraso 170 m2. Odlična lokacija ob mandraču, ob vhodu v Piran.

V samem centru Pirana prodamo hišo z dvema stanovanjema - urejeno etažiranje. V pritličju se nahaja skupni prostor- shramba, ki skupaj s stopniščem meri 28,7 m², v 1. nadstropju je 3 sobno stanovanje veliko okoli 76 m², v 2. in 3. nadstopju je veliko dupleks stanovanje s teraso v skupni izmeri 170 m². Terasa je velika okoli 15 m². Posamezna etaže ima tlorisa okoli 80 m². Hiša je bila grajena leta 1900, a po tem večkrat obnovljena. V hiši so v 1. in drugem nadstropju ohranjeni posebni parketi še iz obdobja gradnje stavbe. Ohranjena je tudi lončena peč in nekateri drugi starinski detajli, saj imajo lastniki odličen občutek za ohranjanje kulturne dediščine.

Hiša je ena redkih v centru Pirana, ki se ne glede na razdeljeno lastništvo prodaja kot celota. Nakup hiše je tako odlična priložnost za kupca, ki je pripravljen na celovito luksuzno prenovo hiše za lastne namene. Nakup hiše pa je tudi priložnost za investitorske vlagatelje, ki bi hišo preuredili v hotel, hostel oziroma v apartmajski objekt za oddajo preko portalov Booking ali AirBnB.

Hiša je na odlični lokaciji ob mandraču, ob samem vstopu v Piran. Lokacija je dostopna z avtomobilom, neposredno ob objektu pa je tudi nekaj parkirnih mest. V primeru obnove je lokacija dostopna tudi s kamionom in je zato sama obnova cenejša. Na hiši je že bilo izvedenih nekaj večjih obnovitvenih del  - obnova strešne konstrukcije je bila izvedena v letih 1984-1985, leta 2003 in 2013 so bila obnovljena okna v 2. in 3. nadstropju. Terasa je bila obnovljena leta 2010. Novejše so tudi inštalacije za ogrevanje - trenutno je v hiši priključek za ogrevanje na plin, možnost pa je tudi ogrevanja na elektriko. V hiši sta dve klima napravi , ki razvajata bivajoče v vročih poletnih mesecih. Prav tako lahko služita gretju v prvih hladnih jesenskih jutrih. 

Pogoji prodaje: skupna cena je 670.000 EUR, rok za primopredjao po dogovoru.

  Spletna stran

  http://www.lares.si

  Hiter kontakt

  Romana Johan

  LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: