facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad

550.000 €
= 247 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 2227 m2
 • codeŠifra: PP446

Podroben opis nepremičnine

Zemljišče za gradnjo hiš Rašica

V kraju Rašica, le dober kilometer oddaljeno od Sr. Gameljn, prodajamo zazidljivo zemljišče za gradnjo stanovanjskih hiš. Zemljišče se nahaja tik ob javni poti in v neposredni bližini vse druge infrastrukture. Pridobljeno je gradbeno dovoljenje za izgradnjo 6 hiš. Plačani je bil komunalni prispevek, prijavljena gradnja, pričela pa so se že izvajati dela na gradbišču. Lokacija s pogledom na Ljubljano.

ZA INVESTITORJA - Z GRADBENIM DOVOLJENJEM ZA IZGRADNJO 6 HIŠ.

V kraju Rašica, le dober kilometer oddaljeno od Gameljn, prodajamo zazidljivo zemljišče za gradnjo stanovanjskih hiš. Zemljišče se nahaja tik ob javni poti in v neposredni bližini vse druge infrastrukture. Pridobljeno je gradbeno dovoljenje za izgradnjo 6 hiš. Plačani je bil komunalni prispevek, prijavljena gradnja, pričela pa so se že izvajati dela na gradbišču. Lokacija je v središču vasi, nedaleč od Gameljn in 5 km od Črnuškega mostu čez Savo.

Pridobljeno gradbeno dovoljenje predvideva izgradnjo 6 stanovanjskih hiš, od katerih bodo 4 velike okoli 145 m², 2 pa bosta nekoliko večji in sicer v bruto izmeri 186 m². Vse hiše bodo pozidane v izvedbi pritličje in mansarda. Za vsako hišo sta predvideni tudi po dve parkirni mesti, bo pa zagotovljeno parkiranje tudi za obiskovalce. Objekti bodo priključeni na vso infrastrukturo. Zemljišče pri posamezni hiši bo poravnano, kar bo zagotovljeno z izgradnjo podpornih zidov. Na delu te parcele so bili le ti že izvedeni. 

Gradnja objektov se lahko nadaljuje takoj po ureditvi dokumentacije. Hiše so sodobno zasnovane. Lokacijo odlikuje bližina vse infrastrukture, bližina narave in prav tako bližina mesta. Lastnikom hiš bo le to zagotavljalo kvaliteten nivo bivanja.

Za več informacij in za kopije dokumentacije smo vam na voljo na spodnjih kontaktnih številkah.

Pogoji prodaje: Cena za zemljišče s plačanim komunalnim prispevkom, s projekti in z delom izvedenih del je 550.000 eur.

Prodajalec pogojuje, da se stroški za posredovanje razdelijo tako, da del teh, v višini 2 % in ddv plača kupec.

  Spletna stran

  http://www.lares.si

  Hiter kontakt

  Romana Johan

  LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: