facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Starše

179.000 €
= 580 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 308.8 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 1428 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1976
 • date_rangeAdaptacija: 2005
 • codeŠifra: 100115-29

Značilnosti nepremičnine

 • Priključki
  check Telefon

Podroben opis nepremičnine

STARŠE (Občina Starše) - Prodamo večjo stanovanjsko hišo s pripadajočim zemljiščem.

Zgrajen objekt je v funkciji dvostanovanjske hiše (z možnostjo ločenega vhoda), objekt etaž K+P+N+M, klasično grajen - zidan (v osnovi zgrajen leta 1976, neto tlorisne površine 308,80 m2, uporabne tlorisne površine 168,10 m2).

Ovoj stavbe zaključuje neizolacijska fasada. Streha na objektu je dvokapnica (strešna kritina pretežno pločevina, znamke Trimo, letnik zamenjave 2005; delno valovite – salonitne plošče), kleparski izdelki iz barvane pločevine.

Vgrajeno stavbno pohištvo: zunanje v leseni izvedbi (izolacijska zasteklitev, senčila notranje žaluzije/zunanje rolete; obnova leta 2012) in notranje v leseni izvedbi.

Objekt je grajen kvalitetno in je tekoče in investicijsko vzdrževan (izvedba mansarde pred cca.15 leti; obnova obeh kopalnic; izvedba ogrevanja na pelete, tč za sanitarno vodo …).

Stanovanjski objekt zajema naslednje prostore:

 • v nadstropju (pritličju) objekta se nahajajo pretežno bivalno prostori: skupni vhod (vetrolov in stopnišče), hodnik, kuhinja z jedilnim kotom, dnevni prostor z izhodom na pokrito teraso, 2 × soba, kopalnica z wc-jem, soba za družbo;
 • v mansardi objekta se nahajajo: hodnik s stopniščem, kuhinja z jedilnim kotom, dnevni prostor z izhodom na balkon, 2 × soba, kopalnica z wc-jem;
 • v pritličju objekta se nahajajo: hodnik s stopniščem, letna kuhinja, soba, kotlovnica, pralnica, wc, garaža za osebno vozilo;
 • v kletni etaži se nahajajo (vhod od zunaj): vinska klet, shramba

Objekt je finaliziran glede na namembnost prostorov: tla v prostorih objekta so kombinacija parket/les/keramika/estrih; stene so kombinacija oplesk/keramika/lesen dekorativni opaž; strop v prostorih je pretežno kombinacija oplesk/lesen dekorativni opaž.

Priključki: voda (javno omrežje), elektrika, telefon, catv, optika. Odpadne vode so speljane v javno kanalizacijsko omrežje.

Objekt je ogrevan s pomočjo CK na pelete (radiatorsko). Segrevanje sanitarne vode je zagotovljeno s pomočjo toplotne črpalke za sanitarno vodo.

Okolico objekta predstavlja delno ravno, deno razgibano zemljišče (v fazi parcelacije). Zemljišče v skupni izmeri 1.428 m2. Zemljišče je delno ograjeno, pretežno zatravljeno in zasajeno s sadnim in okrasnim rastlinjem.

Predmetna nepremičnina je locirana v naselju Starše, kjer se nahaja vrtec, osnovna šola, pošta, občina, zdravstveni dom ter več storitvenih dejavnosti. Na oddaljenosti cca. 15 km se nahajata mesti Maribor in Ptuj.

V kolikor imate željo po mirnem, podeželskem okolišu, z dostopom do vse, za bivanje potrebne infrastrukture Vam nepremičnino toplo priporočamo.

Ogled z nami po predhodnem dogovoru. 

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: