facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Šiška

169.000 €
= 3.213 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (neto): 44.5 m2
 • reorderVelikost (bruto): 52.6 m2
 • expand_lessNadstropje: Pritličje
 • date_rangeZgrajeno: 1956
 • date_rangeAdaptacija: 2006
 • reorderStanje: Obnovljeno
 • reorderOpremljenost: Delno opremljeno
 • reorderEner. izk. F

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Vrtcheck Terasacheck Kletcheck Parkirišče
 • Priključki
  check Plinovodcheck Optikacheck Kabelski priklj.check Telefon
 • Ogrevanje
  check Plin

Podroben opis nepremičnine

Ljubljana – Šiška, (bližina Šišenskega hriba), prodamo 2-sobno atraktivno pritlično stanovanje, v skupni izmeri 52,60 m2 (44,50 m2 stanovanjske bivalne površine + 9,00 m2 kleti), s čudovitim pripadajočim in ograjenim skupnim vrtom (terasa in skupna zelenica z grmičevjem in drevesi) ter skupnimi prostori, po vpisanih podatkih GURS-a, ki se nahaja v dvostanovanjski stavbi - vrstni hiši, (2 stanovanja), zgrajeni leta 1956.

Stanovanje je bilo prenovljeno v letu 2006 (kopalnica v celoti, samostojna etažna- plinska peč za vodo in centralno ogrevanje, vsa nova PVC okna in notranja vrata, radiatorji in klima naprava) in leta 2015, (hidroizolacija v kuhinji, nov parket, ploščice na predelu kuhinje na tleh in parket na preostanku, popolnoma nova kuhinja, kuhinjski elementi z belo tehniko, hladilnik, pomivalni stroj, vgradna omara po meri v spalnici, vhodna vrata v hišo (sprednja in zadnja). V stanovanjski stavbi je bila prenovljena streha v letu 1986 in samostojni jašek za dovod in odvod kanalizacije v letu 2009.

Stanovanje je lepo redno vzdrževano, lepo ohranjeno, svetlo in suho in je delno opremljeno z opremo in pohištvom ter ima funkcionalno razporeditev prostorov in obsega:

VHOD V STAVBO/SKUPNI PREDPROSTOR: ki obsega skupni prostor, kjer se nahajajo ločeni števci priključkov za plin in samostojna plinska – etažna peč, pralni stroj in skupni priključek za vodovod oz. splakovalnik (za dovod vode na skupni vrt); SKUPNI HODNIK: ki obsega skupni prostor, ki vodi do predmetnega stanovanja s kletjo ter skupnih kletnih prostorov ter do zgornjega stanovanja (solastnika), po stopnišču do skupnega podstrešja in skupnega izhoda na teraso in vrt; VHOD V STANOVANJE/PREDSOBA: obsega manjši hodnik, z vhodnimi vrati; KOPALNICA: ki obsega prostor z oknom, opremljen s tušem, toaletnimi omaricami, ogledalom, umivalnikom in WC školjko; KUHINJA Z JEDILNICO: ki obsega velik bivalen in prostoren prostor, opremljen z novejšimi kuhinjskimi elementi, z vso belo tehniko: električna steklokeramična plošča, vgradna električna pečica, kuhinjska napa,  pomivalni stroj in hladilnik z zamrzovalnikom ter miza s stoli in manjša omara; SPALNICA: ki obsega prostor, opremljen z novejšo po meri izdelano vgradno garderobno omaro (»Akron«); DNEVNA SOBA: ki obsega bivalen prostor, opremljen s samostoječimi omaricami, z izhodom na teraso in skupni vrt; TERASA IN VRT: ki obsega zunanjo teraso, ki je pokrita s streho in skupni vrt: zelenica z grmičevjem in drevesi: (2 grmička rdečega ribeza, 2 grmička črnega, križanec sliva in ringlo (daje odlične sadeže), travnata površina, dobra zemlja za obdelovanje, Forzicija in zeliščni vrt, vrtnice (ena plezalka) in živa meja. PRILOŽNOST ZA SAMOOSKRBO: (pridelava in gojenje sadja, zelenjave, drevesnic in zelišč). SKUPNI PREDPROSTOR/VETROLOV/IZHOD NA TERASO IN VRT: ki obsega skupni prostor z dostopom do ločenih števcev za električno energijo in prostor za shranjevanje, opremljen z omarami;

Stanovanje ima vse priključke: (optično omrežje/telefon, kabelska tv, internet), vodovod in kanalizacija, plinsko centralno ogrevanje: (samostojna plinska - etažna peč).  

Individualni mesečni stroški: (POZIMI/pribl. 220, 00 EUR/na mesec, POLETI/pribl. 130,00 EUR/na mesec): Vodovod: 11,43 EUR, Energetika:12,00 – 97,58 EUR, Snaga: 9,03, EUR, Elektrika: 48,39 EUR, RTV: 12,75 EUR, T-2: 37,7 EUR

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in bremen prosto.

Stanovanje je orientirano proti severu in vzhodu (SV lega) in proti jugo – zahodu (JZ lega)/prisojna stran, ki nudi  na vrtu veliko svetlobe in sonca. 

Lokacija stanovanja se nahaja v neposredni bližini vse infrastrukture (LPP, avtobusna postaja, mestni avtobus (št. 5,7,18,22), banka, pošta, trgovina, fitnes, vrtec, osnovna šola, bližina sprehajalnih poti in zelenic, Mostec, Šišenski hrib in Rožnik, bližina AC priključka - obvoznica itd).

Parkiranje avtomobila je urejeno pred stanovanjsko stavbo (2 x parkirno mesto) na skupni dovozni poti oz. lastniškem parkirišču stanovanjske stavbe.     

PRILOŽNOST ZA INVESTICIJO/DOLGOROČNA ODDAJA NEPREMIČNINE/MOŽNOST MESEČNE NAJEMNINE: (500,00 – 600,00 EUR/na mesec + individualni mesečni stroški + varščina).

MOŽNOST MENJAVE NEPREMIČNINE ZA: 1,5 DO 2-SOBNO STANOVANJE V VEČSTANOVANJSKI STAVBI OZ. BLOKU Z ATRIJEM, TERASO ALI BALKONOM.

Predmet prodaje: 2-sobno pritlično stanovanje s kletjo in pripadajočimi skupnimi prostori (predprostori, hodnik, kletni prostori, stopnišče, ki vodi do zgornjega stanovanja (solastnika) in skupnega podstrešja ter ograjenim skupnim vrtom (terasa in zelenica z grmičevjem in drevesi), ter skupne dovozne poti oz. 2 x parkiriščem pred stavbo, se prodaja v solastniškem deležu 424/1000 od celote, ki se nahaja v dvostanovanjski stavbi - vrstni hiši, ki stoji na skupnem zemljišču in predstavlja (parcelo), v skupni izmeri 365,00 m2. Urejanje etažne lastnine in parcelacije zemljišča oz. parcele z delitvijo lastniških in solastniških deležev z vpisom stavbe v kataster stavb je možna v dogovoru s potencialnim kupcem.

Cena: 169.000,00 EUR

GRADBENO DOVOLJENJE (iz leta 1954) in UPORABNO DOVOLJENJE (iz leta 1956)!

Tloris stanovanja in skupnih prostorov priložen: (PDF dokument)

Stanovanje je vseljivo TAKOJ!

Stanovanje je vredno ogleda in nakupa!

Lepo vabljeni k ogledu nepremičnine!

Ogled nepremičnine je možen po predhodnem dogovoru. Stranka na ogledu nepremičnine podpiše – POTRDILO O OGLEDU NEPREMIČNINE IN PONUDBENE POGOJE. Pogoj prodajalca, pri nakupu nepremičnine: Kupec plača davek na promet nepremičnine v višini 2%, obračunano od pogodbene vrednosti prodajne cene nepremičnine. Stroški sestave prodajne pogodbe (pri univ. dipl. pravniku ali v obliki notarskega zapisa pri notarju) so vključeni v ceno posredovanja, ki ga plača prodajalec.

Član Upravnega odbora ZDNP - Združenja družb za nepremičninsko posredovanje

Gospodarske zbornice Slovenije - Zbornice za poslovanje z nepremičninami

Podpisniki izjave o spoštovanju kodeksa 2020


 

Hiter kontakt

Suzana Tomašić

Agencija Galileja, Suzana Tomašić s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: