facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Kamnica

98.000 €
= 53 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1837 m2
  • codeŠifra: PE9357

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    check Telefoncheck Kabelski priklj.

Podroben opis nepremičnine

ZEMLJIŠČE ZA GRADNJO KAMNICA

ZEMLJIŠČE KAMNICA

Večje zemljišče se nahaja na mirni, sončni in razgledni legi. Od centra Kamnice je oddaljeno dober kilometer. Avtobusna postaja je v bližini. 

Je zadnje zemljišče v slepi ulici, kjer je sklop 14 parcel, ki so namenjene novogradnjam. Zemljišča imajo svojo cesto, v kateri je vsa potrebna infrastruktura, ki so jo financirali sedanji lastniki.  Tako so na predmetni nepremičnini že fizično izvedeni  električni priključek (omarica), voda, kanalizacija in telekomunikacijski priključek.  

Prednost predmetnega zemljišča je ta, da je zadnje v ulici.  Za parcelo je manjši gozd, kar daje zemljišču poleg čudovite razgledne lege še dodatni čar. 

Celotno zemljišče je velikosti 1.837 m2, od tega je 1.532 m2 stavbnega in 588 kmetijskega zemljišča. Zemljišče je pod naklonom. 

Možna je gradnja samostojne stanovanjske hiše v maksimalno treh etažah, vključno z kletjo. Poleg klasične kvadratne ali podolgovate oblike je dovoljena  tudi oblika hiše L ali T. Streha je lahko dvokapnica z naklonom 30-45 stopinja ali pa ravna. 

Za vse dodatne informacije in ogled pokličite: Klavdija Neuberg, nepremičninska posrednica, tel. 041 609 590 ali klavdija.neuberg@dodoma.si.

 

 

Hiter kontakt

Klavdija Neuberg

Dodoma d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: