facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper

465.000 €
= 3.432 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 135.5 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1650
  • date_rangeAdaptacija: 2007
  • codeŠifra: 466

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Klet
  • Luksuz
    check Klima

Podroben opis nepremičnine

-

Na izjemni lokaciji v starem mestnem jedru ob glavnem mestnem trgu, veliko razkošno stanovanje v baročni palači iz sedemnajstega stoletja. Palača v katerem se nahaja stanovanje predmet prodaje je obkrožena in obdana z zgodovinskimi stavbami, gotsko mestno ložo iz petnajstega stoletja, krstilnice, rotunde sv. Janeza Krstnika iz štirinajstega stoletja (spada med najstarejše stavbe v mestu) ter koprske stolnice iz petnajstega stoletja. Stanovanje je štirisobno z veliko dnevno sobo in jedilnico. Strop dnevne sobe je v celoti poslikan z baročno fresko, ki je bila v okviru prenove stanovanja restavrirana pod okriljem spomeniškega varstva. Prav tako so bili med obnovo ohranjeni in restavrirani še nekateri elementi stavbnega pohištva ter izjemen in zelo lepo ohranjen starinski parket v dnevni sobi. Stanovanje nadalje tvorijo ločena kuhinja, spalnica s prijetno večjo teraso ter garderobno sobo, dve sobi, ter večja kopalnica. Spalnica ima ločene, svoje, dodatne sanitarne prostore, kopalnico. Stanovanju pripada shramba v pritlični etaži (4m2).

Stanovanje je bilo v celoti obnovljeno v letu 2007. Obnova je obsegala tudi prenovo ogrevanja, ki je sedaj urejeno s toplotno črpalko - zelo nizki stroški ogrevanja. Stanovanje je klimatizirano (2 x klima).

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno in brez bremen.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.


Hiter kontakt

Urbanistika, družba

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: