facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Celje

345.000 €
= 685 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 504 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 811 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1994
 • reorderEner. izk. E
 • codeŠifra: 2020034

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkon
 • Priključki
  check Plinovod
 • Ogrevanje
  check Toplotna črpalkacheck Plin

Podroben opis nepremičnine

Na odlični in mirni lokaciji na Ostrožnem vam v nakup lahko ponudimo poslovno-stanovanjski objekt. Objekt je v odličnem gradbenem stanju, je redno vzdrževan in primeren za takojšnjo uporabo. Nepremičnina prestavlja trden temelj za vaš uspešen posel, hkrati pa vam omogoča bivanje na lokaciji v stanovanjskem delu


Objekt je skupne površine 504m2. 

Stanovanjski del se nahaja v južnem delu objekta in mu pripada južna terasa z zelenico, okrasno zasaditvijo in delom zemljišča, kjer se nahajajo visoke grede. Ta del objekta je 2-etažen in skupne površine 237m2. V pritličnem delu se nahajaj bivalni del, kjer je dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in prehod na zunanjo južno teraso, ki je pokrita s tendo. V tej etaži se nahaja tudi spalnica z lastno kopalnico, shramba, stranišče in prostor za savno. N 1.nadstrpju se nahaja kabinet, kopalnica, garderobna soba in 3 spalnice z balkonom.

Poslovni del se nahaja v 3 etažah. V kletni etaži se nahaja kurilnica, shrambe, kopalnica s straniščem, stranski vhod za namen skladiščenja. 

V medetaži se na severnem delu objekta nahaja glavni vhod v poslovni del. V tej etaži se nahaja tudi večja pisarna in stranišče.

V 1.nadstropju se nahaja večji prostor, ki je trenutno v celoti odprt in brez sten. Lahko pa ga ločite s predelnimi stenami in si prilagodite prostor lastnim poslovnim in delovnim potrebam. Tla celotnega tega dela so dvojna saj tam potekajo instalacijo, ki jih lahko poljubno razporejate pod celotnim prostorom. 

V mansardnem delu se nahaja še delno neizdelan prostor, kjer je vam je na voljo še dodatna površina, če bi potrebovali več prostora.

Ogrevanje je urejeno s pečjo na mestni plin, nameščena je tudi klimatska naprava, ogrevanje sanitarne vode je urejeno s toplotno črpalko.

Števci poslovnega in stanovanjske dela so ločeni.

Objekt lahko v celoti namenite tihi poslovni rabi ali zgolj stanovanjski, če bi spremenili namembnost v posameznem delu stavbe.

Za dodatne slike in lokacijo nam pišite na: urh@center-nepremicnin.si

ŠE NISTE PREPRIČANI? Pokličite nas za dodatne informacije in brezplačni ogled - 040/453 725 - Urh ali nam pišite na: urh@center-nepremicnin.si. Zagotavljamo vam tudi brezplačno pravno varstvo in svetovanje pri izvedbi nakupa nepremičnine ter POPUST PRI IZVEDBI GEODETSKIH STORITEV.


Hiter kontakt

Urh Klemen

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.