facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

240.000 €
= 3.509 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 68.4 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 14.3 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1898
  • codeŠifra: 024a1c54

Podroben opis nepremičnine

-

V samem centru Ljubljane, natančneje na Resljevi ulici se nahaja čudovito stanovanje v vrhnjem, 3. nadstropju staromeščanske stavbe. Stanovanje je prek številnih strešnih oken odprto proti zahodu, kar mu daje izredno velik izkoristek sončne svetlobe, še zlasti v popoldanskem času, senčila pa skrbijo za učinkovito zaščito proti vročini.

Tloris stanovanja zajema okusno opremljeno kopalnico s tušem, prehodno kuhinjo s plinskim štedilnikom in pečico, svetlo jedilnico, spalnico ter dokaj prostoren dnevno bivalni prostor. Iz dnevne sobe je izhod na manjši balkon, ki se nahaja znotraj svetlobnega jaška, za katerega je v prihodnjem letu predvidena obnova. Kvadratura stanovanja meri 68,4m2, od tega kletni prostor v izmeri 3.2 m2. Stanovanju poleg navedene kvadrature pripada tudi idealni delež na vrtu za hišo v izmeri 14.3 m2.

Stanovanje se ogreva prek talnega gretja, v kopalnica pa s nahaja tudi radiator. Ob izdelavi stanovanja so bile v hiši zamenjane tudi vse inštalacije, prenovljeni sta bili fasada in streha, kasneje pa so bili obnovljeni še skupni prostori s stopniščem.

Stanovanju pripada tudi manjši kletni prostor, na ozelenjenem vrtu na dvorišču za hišo pa je prostor za parkiranje enega avtomobila.

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno.

Vljudno vabljeni na ogled!

Hiter kontakt

Luka Milavec

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: