facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Gorenjska, Radovljica

590.000 €
= 3.023 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 195.2 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 699 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2009
 • reorderStanje: Vzdrževano
 • reorderOpremljenost: Opremljeno
 • codeŠifra: HP3124

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Vrtcheck Terasacheck Pokrito parkiriščecheck Parkirišče
 • Priključki
  check Greznica
 • Ogrevanje
  check CKcheck Kamincheck Drvacheck Elektrika
 • Luksuz
  check Lep razgledcheck Bližina naravecheck Zelo sončnocheck Umetniškocheck Savna

Podroben opis nepremičnine

Osnovno o nepremičnini: Zunanjost stavbe posnema stil dunajske secesije. Vhodna vrata v objekt so dvokrilna iz masivnega lesa bele barve, ki so obdana z granitnim portalom in sklepnim kamnom na vrhu. Podstavek fasade je iz granitnih plošč. Na parceli se poleg glavnega objekta nahajata dve nadstrešnici z štirikapno streho na štirih betonskih stebrih, kjer je prostor za 4 motorna vozila. Poleg pokritega parkirnega prostora sta tudi dve nepokriti parkirni mesti med nadstrešnico ter leseno lopo. Lopa je velikosti 14 m2 neto površin, izdelana iz smrekovega lesa v temno zeleni barvi krita s simetrično dvokapnico. Z nivoja parkirišča, ki je 1,5 m nižje od glavnega objekta vodijo enoramne stopnice, široke 1,8 m, ki so obložene z žganim granitom v zelenem odtenku. Žgan granit je tudi med obema nadstrešnicama in se zaključi tik ob dovozni cesti. Okoli objekta ter okoli paviljona so granitne plošče. Oporni zid na S strani v dolžini cca 16 m in višine 0,8 m je zaključen z granitnimi ploščami.

Mavrično stopnišče v notranjosti z vetrolovom je obloženo z zelenimi granitnimi ploščami ter mozaikom na sredini. Nad stopniščem je tudi šestnajst kotna kupola z mandalo na vrhu. Svetloba prodira skozi mandalo v prostor.

Opremljenost: V enostanovanjski hiši je več starin, med njimi najbolj izstopa najstarejši eksponat nad stopniščem - 10-svečni lestenec star cca 160 let iz Francije (gold-bronze). Na stopnišču se nahaja plafonjera – stropni lestenec iz obdobja secesije iz Grand hotela Union v Ljubljani (letnik 1902). V vetrolovu je iz istega obdobja tudi stropni lestenec. V dnevni sobi je 12-svečni kristalni lestenec star cca 100 let. V bivalnem prostoru sta tudi dva svečnika v obliki človeške figure. V jedilnici je 6-svečni kristalni lestenec (star je približno 90 let). V kuhinji je lestenec v obliki petrolejke , tam so tudi trije okrogli lestenci iz obdobja secesije (starost cca 100 let). V jedilnici sta dve stenski svetilki (dvosvečni, medeninasti) iz obdobja secesije. Bralna lučka na podstavku je trosvečna iz masivnega lesa oreha stara približno 100 let. V delovnem prostoru je 8-svečni medeninasti lestenec star približno 90 let. V vetrolovu je tudi prostostoječi obešalnik iz medenine na trinožnem podstavku. V mansardi (spalnica) je keramični 5-svečni lestenec star približno 85 let. V sprejemni sobi v mansardi je še 8-svečni medeninasti lestenec star približno 90 let. V sprejemni sobi v mansardi je tudi dvodelna omara iz oreha in tarzije širine 110 cm, globine 45 cm, višine 210 cm (starost cca 120 let, izvor Avstrija).

Priključki: ogrevanje - elektrika in trda goriva - CK, voda, elektrika, internet.

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!

vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Hiter kontakt

Petra Mali - Tajništvo

RONI NEPREMIČNINE d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: