facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Velenje

617.470 €
= 35 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 17642 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 201136

Podroben opis nepremičnine

V neposredni bližini centra mesta Velenje vam ponujamo možnost nakupa zemljišča, ki je primerno za investicijo. Zemljišče je zazidljivo in primerno za stanovanjsko gradnjo, prodamo


Glede na predvideno umeščanje avtoceste v okolici Velenja, se v lokalnem okolju pojavljajo potrebe po nadomestnih stanovanjskih objektih. Pred izgradnjo predvidenega naselja je potrebno izdelati OPPN, s katerim bo investitor določil optimalno izrabo prostora in predvideno pozidavo. Izdelana je že analiza trga, idejna zasnova naselja in predvidenih objektov, ki jo lahko investitor poljubno prilagodi svojim potrebam.

Poleg zazidljivega zemljišča je možno dokupiti še sosednjo gozdno parcelo velikosti 3260 m2, ki jo je možno priključiti predvidenemu naselju ter tako povečati kvaliteto bivanja bližnjih objektov.

Prodajalec je pripravljen vzeti delno v račun enega od predvidenih stanovanjskih objektov.

Za več informacij in brezplačni ogled pišite na: dejan@center-nepremicnin.si, ali pokličite 041/370-433 - Dejan Lavbič. Kupec ne plača provizije za posredovanje. Nudimo vam tudi dodaten popust pri izvedbi geodetskih storitev in pripravi projektne dokumentacije za gradnjo.

Hiter kontakt

Dejan Lavbič

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.