facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Dubrovnik

420.000 €
= 72 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 5830 m2
  • codeŠifra: 6326446

Podroben opis nepremičnine

-

Na Pelješkem polotoku s prekrasnim panoramskim nezazidljivim pogledom na Jadransko morje, staro mesto Korčula na otoku Korčula in na celoten Pelješki kanal.

Zemljišče je deloma gradbeno, od tega so na južnem delu zemljišča formirane 3 gradbene parcele površin  380 m², 425 m² in 400 m² vsega 30 m od morja ter gradbena parcela 408 m²-pot, da so gradbene parcele z lastno pešpotjo direktno povezane z  morjem in plažo z drobnim kamenjem, ki daje možnost gradnje treh vil. Ali gradnjo ene večje luksuzne vile 700 m² s strešno teraso za helikopter, zunanjim in notranjim bazenom. Ali gradnjo dveh večjih luksuznih vil vsaka 550 m² z bazeni, za katere so izdelani idejni projekti skladno z  merodajnim Prostorskim načrtom Občine Orebić, z veliko okoliškega prostora brez neposrednih sosedov, z mnogo zelenja, ki nudi oazo miru z nepno lepim pogledom na Jadransko more.

Na severnem delu zemljišča je razgledna ploščad (Vidikovec) z začeto gradnjo za cestni pristop na zemljišče, za katerega je izdano pravnomočno veljavno gradbeno dovoljenje. Od Vidikovca je predvidena cesta širine 4 m do gradbenih parcel. Za del zemljišča ob gradbenih parcelah je Občini Orebić že predan zahtevek, da se slednje uvrsti v gradbeno področje, kar bo povečalo vrednost zemljišča in možnost dodatne gradnje. Za bodočega lastnika obstoje tako razne možnosti gradnje. Elitna lokacija.

Za vse dodatne informacije smo vam na razpolago.

V agenciji Stan nepremičnine vam ponujamo BREZPLAČEN POSVET pri prodaji vaše nepremičnine in nakupu nepremičnine, ki najbolj ustreza vašim željam in življenjskem slogu.

Stopite v stik z nami in si rezervirajte vam ustrezen termin. 


Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: