facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper

600.000 €
= 1.899 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 316 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1386 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1900
  • date_rangeAdaptacija: 2015
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: 106166-197

Podroben opis nepremičnine

Za ljudi, ki cenijo življenje v sozvočju narave, zasebnost in mir.

25 minut iz Kopra, 3 km pred hrvaško mejo, na vrhu pobočja  stoji  dovršena  hiša v več etažah z lepim pogledom na zelene travnike. Zasebnost uživate na skrbno urejenem in zasajenem vrtu. Na sredi urejenega vrta je bazen.  Letna kuhinja s kaminon in velika miza v senci je prava vaba za vsakdanje sproščeno preživljanje prostega časa na podeželju.

Prostorna urejena in prenovljena hiša ima veliko kuhinjo s teraso. Dnevna soba z jedilnico se preko hodnika povezuje s tremi spalnimi sobami.  Vse tri kopalnice so sodobno, moderno adaptirane. Posebnost je vinska soba,  obdana z  istrskim kamnom polna hišnih dobrot. Poleg je večji družaben prostor za večje družbe- ohranjene kamnite stene debeline o,8 m. V pritličju je utility s tušem. Za  nizke mesečne stroške obratuje toplotna črpalka.

Na eni strani hiši je sončen urejen vrt z bazenom, na drugi strani hiše je zeliščni in zelenjavni vrt z visokimi gredami.  Glede na razdaljo do mesta, so lastniki poskrbeli, da so samooskrbni s svežo zelenjavo in zelišči.  

Dodatni objekt ima dve garaži in možnost ureditve dodatnih apartmajev. V oklici so nadstandardni apartmaji, lokacija je poleg mirnega bivanja primerna za tudi  turistično  oddajanjem velikim družinam z otroci. Zelo zanimivo podeželje z razglednim stolpom in zvonikom je pravi raj  za gurmane na tartufe. Temperatura zraka je nekaj stopinj nižja kot ob obali in je zelo prijetna. Parcela s hišo je ograjena in zaprta. Vabljeni na ogled.

Hiter kontakt

Majda Starovašnik

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: