facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Žalec

165.000 €
= 1.341 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 123 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 429 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: 201902DL-2

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    check Telefon

Podroben opis nepremičnine

Na robu naselja Šempeter v Savinjski dolini gradimo naselje samostojnih hiš v tretji podaljšani gradbeni fazi. Objekti so locirani ob stranski ulici, ki vodi do travnikov. S pravočasno odločitvijo o nakupu lahko še aktivno sodelujete pri prilagoditvi tlorisa objekta vašim željam


Objekt je velik 10,5×8m, neto tlorisne površine cca. 123 m2, etažnosti P+M. Novogradnja stoji na zemljišču, velikosti 429 m2.

Objekt odlikuje funkcionalna razporeditev prostorov, velike steklene površine v dnevni sobi in jedilnici, ter frčada nad garderobo v mansardi, ki vam omogoča boljši izkoristek prostora. V pritličju je predviden hodnik, iz katerega dostopate v utility spodnjo kopalnico, ter velik odprt dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico. V pritličju se nahaja še kabinet, ki lahko služi kot pisarna ali dodatna spalnica. Po stopnicah se povzpnete v mansardo, kjer je predviden prostor za dve otroški sobi, spalnico, garderobo oz. kabinet in prostorno kopalnico. Seveda si v tej fazi gradnje lahko objekt še prilagodite svojim željam.

Umestitev objekta v prostor je idealna, saj je dovoz na zahodni strani, parkirne površine pa na severni strani objekta. Na južni strani objekta vas čaka prostorna osončena zelenica, ki je dovolj velika, da bo na njej dovolj prostora tudi za postavitev bazena, manjši vrt in ostale pomožne objekte.

Objekt je zgrajen iz Porotherm opeke, s Porotherm profi Dryfix sistemom gradnje skladno s smernicami za nizkoenergijsko gradnjo, nosilnimi stenami debeline 30 cm, debelino fasade 18 cm in PVC okni s troslojno zasteklitvijo. Objekt je pokrit z opečno strešno kritino v črni barvi. Tudi temeljna plošča je izolirana z XPS stiroporom, tako da bo vaš novi dom tudi energetsko varčen.

Objekt je priključen na gospodarsko javno infrastrukturo: vodovod, elektrika, javna kanalizacija, telekomunikacijski vod. Za ogrevanje je predvideno talno ogrevanje s toplotno črpalko zrak-voda.

Objekt je lociran v mirni soseki, ob dovozni cesti, ki vodi na bližnje travnike. V bližini se nahaja breg reke Savinje, ki vam nudi obilico možnosti za sprehode v naravi. V radiju 900 m od objekta se nahajajo osnovna šola, trgovine, avtobusna postaja, pošta, kavarne, restavracije. V radiju 1,5 km boste lahko dostopali do železniške postaje in fitnesa. AC priključek Šempeter, ki ponuja hitro prometno povezavo do Celja in Ljubljane, je oddaljen 2,5 km.

Energetska bilanca objekta se izkazuje z izkazom energijskih lastnosti stavbe iz DGD projektne dokumentacije.

Še niste prepričani? Vabljeni na BREZPLAČEN OGLED. Ponujamo vam BREZPLAČNO PRAVNO VARSTVO pri nakupu, vam pomagamo pridobiti UGODEN KREDIT, ter po potrebi pomagamo prodati vašo nepremičnino. Za oglede pokličite 041/370-433 - Dejan

Hiter kontakt

Dejan Lavbič

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.