facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Majšperk, Ptujska Gora

99.000 €
= 990 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 100 m2
  • codeŠifra: WS-34026

Podroben opis nepremičnine

Prodaja se samostojna hiša na čudoviti legi v naravnem in umirjenem okolju. Hiša je enostanovanjska, skupne uporabne površine 100m2. Ima štiri sobe, od tega velika dnevna soba, dve spalnici in ena manjša, pomožna soba. Kuhinja in jedilnica sta v velikem skupnem prostoru, wc in kopalnica sta ločeni. Vstopi se v predprostor, iz katerega preidemo v hodnik, od koder na desno vstopimo dnevne prostore, torej kuhinjo z jedilnico in naprej v dnevno sobo z razgledom na Dravsko polje. Iz hodnika levo vstopimo v manjšo sobo, naprej v spalnico, ena spalnica ima posebni hodnik, v katerem je prav tako možnost garderobnega dela. Hiša je svetla, v vseh prostorih so večja okna.
Hiša je bila generalno obnovljena leta 2016. Dva nova prizidka, nova streha, obnovljeni dimniki in novi žlebovi. Okna so pvc in imajo komarnike ter rulete. Fasada je narejena po eko standardu, grafitna, 9cm. Ogrevanje je urejeno na električne panele, vsak prostor ima svoj termostat, možnost dnevne/tedenske regulacije temperature. Dnevna soba in kuhinja z jedilnico imata možnost dodatnega ogrevanja s kaminom. Elektrika je tri-fazna. Podstrešje je dodatno izolativno zaščiteno s stekleno volno, možnost izdelave mansarde. Del hiše je podkleten.
Ob hiši so tri terase, možnost vrtička, ima svoje parkirišče z nadstreškom. Na parceli je posajenega ogromno različnega sadja, ostaja še prostor za dosajevanje.
Sama hiša ima izredno funkcionalno razporejene prostore, okolica je prijetna, mirna. Stroški ogrevanja so zelo nizki. Hiša je primerna za takojšno vselitev.
Priporočam tistim, ki želijo vseljivo hišo brez dodatnih večjih vlaganj.
Za informacije in ogled pokličite 031/623-851.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: