facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Domžale, Radomlje

240.000 €
= 716 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 335 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • codeŠifra: WS-34364

Podroben opis nepremičnine

Novogradnja enostanovanjske stavbe - dvojček v naselju HUDO pri RADOMLJAH, etaže P+1, pravokotne oblike, s simetrično dvokapnico in delom ravne strehe, 132 m2, zgrajen l. 2020, 333 m2 zemljišča, P+1, 3. podaljšana gradbena faza, mirna lokacija ob potoku v naravi, vsi priključki, v bližini avtobusne postaje, vrtca, šole, trgovine, pošte. Do hiše vodi nova dovozna cesta, na kateri je urejena služnost.

Možnost nakupa obeh enot, ki stojita na zemljišču v izmeri 665 m2. Cena ob nakupu obeh enot je nižja oz. se določi po dogovoru.

Parcela je lepe in funkcionalne oblike. Po namembnosti se celotno zemljišče ravršča med stanovanjske površine.

Razporeditev

V pritličju se nahajajo vetrolov, predprostor, kurilnica, utility/kabinet, shramba, dnevni WC, svetel in prostoren bivalni del s kuhinjo z izhodom na teraso in zeleni vrt. V zgornjem nadstropju so spalnica, dve otroški sobi in kopalnica. 

Ob objektu sta po projektu predvideni dve parkirni mesti, čeprav jih je po potrebi možno urediti več, ker je nepremičnina, ki se prodaja, zadnja v nizu podobnih objektov oz. v ulici in parcela tudi po velikosti dopušča to možnost.

Konstrukcijska zasnova

Objekt je zasnovan kot masivna opečna zidana konstrukcija v kombinaciji s horizontalnimi in vertikalnimi armiranobetonskimi vezmi. Gradbena konstrukcija objekta je zasnovana tako, da vse horizontalne sile prevzamejo klasično izvedene plošče in stene skupaj s temelji, prekladami, ojačitvami, horizontalnimi in vertikalnimi vezmi. Temeljenje celotnega objekta je izvedeno na AB-temeljni plošči debeline 30 cm s kvaliteto betona C25/30. Ostrešje je leseno. Notranje stopnice so izvedene klasično AB (armiranobetonsko). Za objekt je izdelan transmisijski izračun po standardu EN12831.

Priključki

Predvideni viri ogrevanja po izbiri: toplotna črpalka ali električno ogrevanje. Parcela ima zagotovljene vse sodobne telekomunikacijske priključke.

Lokacija in infrastruktura

Dvojček se nahaja v občini Domžale v naselju Hudo, na mirni, razmeroma sončni lokaciji ob potoku, obdani z drevesi. Lokacija ponuja veliko možnosti za sprehode in za preživljanje prostega časa v naravi. Vsa infrastruktura je v bližini – avtobusna postaja, vrtec, osnovna šola, trgovine, pošta, kulturni dom, Arboretum Volčji Potok idr.. Dostop do avtocestnega priključka je od nepremičnine oddaljen pribl. 6 km.  

Dvojček je zgrajen do III. podaljšane gradbene faze (okna, fasada, urejena okolica in vsi infrastrukturni priključki na parceli).

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: