facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Pekre

52.980 €
= 60 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 883 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka

Podroben opis nepremičnine

SONČNA PARCELA V PEKRAH, V SLEPI ULICI, S POGLEDOM NA POHORJE, HITRO DOSTOPNA DO MESTA; ŠE NI KOMUNALNO OPREMLJENA, KANALIZACIJA SE BO GRADILA IZ EVROPSKIH SREDSTEV.Na mirni, zeleni, sončni in lepi lokaciji v Pekrah prodamo zazidljivo stavbno zemljišče, veliko 790 m2. Pripada mu še polovica poti, tako da je dejanska kvadratura 883 m2. Zemljišče se nahaja na levi strani slepe ulice, v manjšem območju, predvidenem za gradnjo novih stanovanjskih hiš. Zemljišče še ni komunalno opremljeno.

SONČNA PARCELA V PEKRAH, V SLEPI ULICI, S POGLEDOM NA POHORJE, HITRO DOSTOPNA DO MESTA; ŠE NI KOMUNALNO OPREMLJENA, KANALIZACIJA SE BO GRADILA IZ EVROPSKIH SREDSTEV

Na mirni, zeleni, sončni in lepi lokaciji v Pekrah prodamo zazidljivo stavbno zemljišče, veliko 790 m². Pripada mu še polovica poti, tako da je dejanska kvadratura 883 m². Zemljišče se nahaja na levi strani slepe ulice, v manjšem območju, predvidenem za gradnjo novih stanovanjskih hiš. Zemljišče še ni komunalno opremljeno. Dostop je po javni asfaltirani cesti, zadnji del poti je makadamski; za ta del ceste so urejene služnosti. Ker gre za slepo ulico, bo cesta prevozna samo za lokalni promet.

Pridobljeno je gradbeno dovoljenje za cesto in v teku je postopek za izgradnjo kanalizacije iz evropskih sredstev

Stroški za izgradnjo drugih komunalnih priključkov, elektrike, vodovoda in telekomunikacij se delijo z lastniki sosednjih parcel. Ti priključki se bodo polagali, ko bo občina gradila kanalizacijo.

Na parcelah je po podrobnem načrtu predvidena gradnja individualnih hiš in dvojčkov. Večstanovanjskih stavb (blokov) tu ne bo.

Zelo blizu je cesta za Maribor, hkrati se prometa v naselje ne sliši. Do strogega centra Maribora je 9 minut vožnje z avtomobilom. V neposredni bližini sta Zgornje Radvanje in vznožje Pohorja.

V bližini so vrtec, trgovina, avtobusna postaja mestnega prometa; vsa ostala infrastruktura je v bližnjem Limbušu.

Vpisano v zemljiško knjigo. Vse meje so na novo določene in urejene z mejniki. 
PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE  ZAZIDLJIVO PARCELO NA MIRNI, ZELENI IN SONČNI LOKACIJI, Z JUŽNO LEGO IN S POGLEDOM NA POHORJE. 

    Hiter kontakt

    Blanca Čižek

    GRAL Real

    Morda bi vas zanimalo tudi: