facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Goriška, Miren - Kostanjevica, Opatje Selo

119.000 €
= 47 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 2533 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka

Podroben opis nepremičnine

Občina Miren, (Opatje Selo), prodamo zazidljivo parcelo velikosti 2.533 m2, skrajni zahodni del slovenskega Krasa, na nadmorski višini 172 m. Tik pod vasjo, na zahodni strani poteka državna meja z Italijo in je oddaljena od Gorice okoli 20 km. Vas je bila obnovljena po 1. svetovni vojni po načrtu arhitekta Maksa Fabianija. Lastnik je imel že pravnomočno gradbeno dovoljenje in plačan komunalni prispevek, vendar ga je zahteval nazaj, ker je kupil stanovanje v stari Gorici.

Občina Miren, (Opatje Selo), prodamo zazidljivo parcelo velikosti 2.533 m², skrajni zahodni del slovenskega Krasa, na nadmorski višini 172 m. Tik pod vasjo, na zahodni strani poteka državna meja z Italijo in je oddaljena od Gorice okoli 20 km. Vas je bila obnovljena po 1. svetovni vojni po načrtu arhitekta Maksa Fabianija.

Lastnik je imel že pravnomočno gradbeno dovoljenje in plačan komunalni prispevek, vendar ga je zahteval nazaj, ker je kupil stanovanje v stari Gorici. Komunalni prispevek je bil sicer zelo nizek. Gre za ulico, kjer so same nove hiše.

    Hiter kontakt

    Blanca Čižek

    GRAL Real

    Morda bi vas zanimalo tudi: