facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Piran, Portorož

690.000 €
= 1.906 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 362 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 720 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1972
 • date_rangeAdaptacija: 2003
 • reorderEner. izk. Ni podatka

Podroben opis nepremičnine

VELIKA DVOSTANOVANJSKA HIŠA V POTROROŽU, NAD BERNARDINOM, ZANIMIVA TUDI KOT INVESTICIJA. Hiša je zasnovana kot dvostanovanjska, ki od zunaj deluje kot dvojček, čeprav sta enoti med sabo ločeni po horizontali. Ima 326 m2 površine dela stavbe in uporabne površine 185 m2. Spodaj, v pritličju sta dve garaži, shramba, kurilnica in rezervoar za olje. Desna stran hiše je ploščad, mišljena za poletno zajtrkovalnico, ter ogromna shramba. V 1. etaži, ki je samostojna zaključena celota, je 5 sob.

VELIKA DVOSTANOVANJSKA HIŠA V POTROROŽU, NAD BERNARDINOM, ZANIMIVA TUDI KOT INVESTICIJA

Hiša je zasnovana kot dvostanovanjska, ki od zunaj deluje kot dvojček, čeprav sta enoti med sabo ločeni po horizontali. Ima 326 m² površine dela stavbe in uporabne površine 185 m².  

Spodaj, v pritličju sta dve garaži, shramba, kurilnica in rezervoar za olje. Desna stran hiše je ploščad, mišljena za poletno zajtrkovalnico, ter ogromna shramba.  

V 1. etaži, ki je samostojna zaključena celota z več sobami (5 sob) in tremi kopalnicami, ki so bile narejene za oddajanje. Dve sobi sta brez pogleda na morje, ostale 3 so z ogromnimi balkoni. Na koncu, na južni strani je kuhinja za vse in izhod na teraso.

2. etaža: vhod v zastekljeni predprostor (vetrobran), potem iz njega je glavni vhod v 2. etažo, kjer so: hodnik, kuhinjo (vzhodna lega), dnevna soba s prehodom še v eno manjšo sobo in izhodom na balkon, stranišče, kopalnica, tri spalnice.

Nad 2. etažo je posebni vhod v podstreho, ki je delno izdelana (nizki stropi), so jo pa tudi koristili kot pomožna ležišča. Kvadrature je res ogromno, vendar bi bilo za namen bivanja potrebno hišo obnoviti.

Gradnja je kvalitetna, opečna, leta 2003 je bila narejena nova streha, vstavljena so bila nova okna s polkni, novo stavbno pohištvo, vse v višjem cenovnem razredu. Ostalo je potrebno adaptacije.

Parcela je velika 780 m², lepo urejena, zasajena tudi z oljkami, palmo ipd. Pred hišo je betoniran prostor za parkiranje vsaj petih avtomobilov. Ker se zemljišče nahaja na vzpetini, so za dostop delov na višjem terenu urejene terase, ki jih povezujejo stopnice.  

Od stopnic na levi strani hiše obsega parcela še del zemljišče vse do male kamnite ograje, se pravi konkreten del posejan s travo od stopnic na levi. Na desni strani je prehod na terasi iz desne strani po stopničkah, ki pa trenutno niso povezane z teraso hiše.

Nepremičnina je primerna za dve družini, pa tudi kot investicija, za namene oddajanja. 

Vpisano v zemljiško knjigo in prosto vseh bremen. Hiša ima veljavno gradbeno dovoljenje.

Prodajni pogoj: kupec plača polovico plačila za posredovanje v višini 2% + DDV od pogodbeno dogovorjene cene.

  Hiter kontakt

  Blanca Čižek

  GRAL Real

  Morda bi vas zanimalo tudi: