facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Hoče - Slivnica, Pivola

158.800 €
= 50 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 3176 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka

Podroben opis nepremičnine

ZAZIDLJIVO STAVBNO ZEMLJIŠČE V HOČAH, V PIVOLI, NA OBRONKIH HOŠKEGA POHORJA, Z RAZGLEDOM, SAMO 7 MINUT Z AVTOM DO AVTOCESTE. V Hočah, natančneje v zgornjem delu Pivole, prodamo stavbno zemljišče veliko 1566 m2. Celotno zemljišče je gradbeno, do njega sta speljana priključka za vodo in elektriko. Zazidljivo stavbno zemljišče se spušča navzdol po hribu - torej je pod naklonom. Leži ob gozdu, v majhnem naselju individualnih hiš oz. vikendov, in je ves dan obsijano s soncem.

ZAZIDLJIVO STAVBNO ZEMLJIŠČE V HOČAH, V PIVOLI, NA OBRONKIH HOŠKEGA POHORJA, Z RAZGLEDOM, SAMO 7 MINUT Z AVTOM DO AVTOCESTE

V Hočah, natančneje v zgornjem delu Pivole, prodamo stavbno zemljišče veliko 1566 m². Celotno zemljišče je gradbeno, do njega sta speljana priključka za vodo in elektriko. Zazidljivo stavbno zemljišče se spušča navzdol po hribu - torej je pod naklonom. Leži ob gozdu, v majhnem naselju individualnih hiš oz. vikendov, in je ves dan obsijano s soncem. Parceli, ki sta ob robu, imata lep pas gozda, ki je prav tako stavbno zemljišče. Zemljišče je na hribu, zato ponuja lep razgled na okoliško naravo in mesto v daljavi, ima pa naklon, razviden iz fotografij.

Cesta, ki pelje do parcele, je bila pred kratkim asfaltirana, v zadnjem delu je ovinkasta, kratek del ceste, tik preden se pripelje do zemljišča, je strm.

Do vrtca in osnovne šole je 3,1 km, prav tako do večjih trgovin. Cena za stavbno zemljišče je 49 EUR/m². Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo.

ZANIMIVO ZA TISTE, KI SI ŽELIJO BITI NA HRIBU IN JIH NE MOTI DOSTOP PO OVINKASTI IN DELNO STRMI CESTI. PRIPOROČAMO TISTIM, KI SI ŽELIJO VEČJO PARCELO Z DELOM GOZDA, Z RAZGLEDOM NA LEPO NARAVO IN MESTO V DALJAVI.

LAHKO SE ZGRADI TUDI VEČ HIŠ, KER JE ZEMLJIŠČE GEODETSKO ŽE ODMERJENO NA 4 PARCELE IN CESTO.

    Hiter kontakt

    Blanca Čižek

    GRAL Real

    Morda bi vas zanimalo tudi: