facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Hoče - Slivnica, Hočko pohorje

40.260 €
= 22 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 1830 m2
 • reorderEner. izk. Ni podatka

Podroben opis nepremičnine

VEČJA ZAZIDLJIVA PARCELA NA HOČKEM POHORJU ZA IZGRADNJO VIKENDA ALI MANJŠEGA NASELJA VIKEND HIŠIC. V objemu prekrasnih pohorskih gozdov se nahaja zazidljiva parcela, velika 1830 m2, na kateri je mogoče graditi počitniške objekte. Lokacija je izjemno mirna, sončna in lepa, okoli je že zgrajenih kar nekaj vikendov oz. manjših hišk, ki tvorijo zaključeno mini naselje. Večina lastnikov uporablja hiše kot stalno bivališče. Elektrika in KTV sta speljani ob parcelI.

VEČJA ZAZIDLJIVA PARCELA NA HOČKEM POHORJU ZA IZGRADNJO VIKENDA ALI MANJŠEGA NASELJA VIKEND HIŠIC
V objemu prekrasnih pohorskih gozdov se nahaja zazidljiva parcela, velika 1830 m², na kateri je mogoče graditi počitniške objekte.

Lokacija je izjemno mirna, sončna in lepa, okoli je že zgrajenih kar nekaj vikendov oz. manjših hišk, ki tvorijo zaključeno mini naselje. Večina lastnikov uporablja hiše kot stalno bivališče.

Elektrika in KTV sta speljani ob parceli, lastno zajetje vode pa bo sedanji lastnik uredil na svoje stroške, prav tako dostop do parcele, v kolikor bi se nekdo odločil za nakup manjšega dela parcele, npr. 500 m².

Čeprav je parcela sredi narave, pa ni toliko odmaknjena od lokalne infrastrukture: do Razvanja, od koder je tudi dostop do tega predela Hočkega Pohorja, je le 2,9 km oz. 7 minut vožnje z avtomobilom, do Hoč je 5 km oz. 11 minut, do Maribora pa 9 km oz. 18 minut. Zaradi višinske razlike, na kateri je ta del Hočkega Pohorja, je cesta v določenih delih ovinkasta in se vzpenja, ni pa neke večje strmine. Zadnja dva kilometra ni asfaltirana, je pa urejena in pozimi redno plužena. Občina naj bi leta 2019 asfaltirala tudi ta del ceste.

Tudi parcela ni ravna, ker je na položnem hribu. Zdaj služi kot travnik, tako da ni potrebno izsekavati gozda.

PARCELA JE VSEKAKOR ZANIMIVA ZA TISTEGA, KI IŠČE PRIMERNO LOKACIJO ZA POSTAVITEV VIKENDA, BRUNARICE OZ. MANJŠE POČITNIŠKE HIŠE.

PRIPOROČAMO TUDI INVESTITORJU, KI BI ZGRADIL VEČ POČITNIŠKIH HIŠ ALI BRUNARIC IN JIH PRODAL NA TRGU.

  Spletna stran

  http://www.real.si/

  Hiter kontakt

  Blanka Čižek

  GRAL REAL, d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: