facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Cerkvenjak

167.184 €
= 1.013 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 165 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 639 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • reorderEner. izk. V izdelavi
  • codeŠifra: KODA-P1336CEN

Podroben opis nepremičnine

CERKVENJAK, novo naselje ob gozdu – NOVA ENODRUŽINSKA NADSTROPNA hiša 165 m² ( neto 119), parcela 639 m².

CERKVENJAK, 20 minut do Maribora, 10 minut do Lenarta, zelo lepa in mirna lokacija v novem naselju ob gozdu v slepi ulici kjer je razpolago zelo kvalitetno zgrajena MODERNA NADSTROPNA Hiša l. 2020.

Hiša ima priključek na javno cesto. Lokacija omogoča mirno in prijetno bivanje. V bližini oddaljeno ca. 300m je vsa potrebna infrastruktura (vrtec, osnovna šola, pošta, zdravstveni dom, avtobusna postaja, gostišče in market Mercator in Tuš,.). V neposredni bližini je tudi Športno rekreacijski center. Avtocestni priključek je oddaljen cca. 2 km oz. 5minut. Primerna za vse generacije. Podroben opis si preberite spodaj.

Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini smo dosegljivi v poslovni enoti MARIBOR oz. pokličite sprejemno pisarno družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom.

Spoštovani,

.                      za vsa vprašanja s področja nepremičninskega poslovanja se lahko obrnete na naše nepremičninske svetovalce, tel. 080 87 89, ali osebno v poslovnih enotah nepremičninske družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o..

 

POSLOVNE ENOTE: tel. 080 87 89

Ljubljana

in okolica:           - LJUBLJANA, Parmova ul. 53

Primorska:          - PE KOPER, Ferrarska c. 08

.                            - PE NOVA GORICA, Delpinova 7 a

Štajerska:            - PE MARIBOR, Tržaška c. 40

.                             - PE CELJE, Mariborska c. 84

Dolenjska:           - PE NOVO MESTO, Novi trg 10

.                             - PE TREBNJE, Gubčeva c. 25

STANOVANJSKA NADSTROPNA HIŠA je pravokotne oblike, tlorisna velikost hiše je 12 m x 7 m; lopa je dimenzije 6 m x 2,1 m, nadstrešek pa 6 m x 5 m. Hiša ima enokapno streho, pritličje in eno nadstropje.

Enokapna streha, izolacijska fasada 18cm, PVC okna in vrata s trojno zasteklitvijo in ALU žaluzijami na el. pomik, ogrevanje z SONČNO ELEKTRARNO – talno gretje, hiša ima nadstrešek za dva avtomobila z vrtno lopo.

Hiša je nepodkletena.

Temeljenje je izvedeno na armiranobetonski talni plošči debeline 25 cm na gramozni blazini, toplotna izolacija je debeline 8cm, XPS 500L. Nosilni zidovi so grajeni iz opečnih zidakov debeline 25 cm (Porotherm opeka ali podobno), z vertikalnimi vezmi in armiranobetonskimi konstrukcijskimi ploščami. Predelne stene so prav tako zidane iz opečnih zidakov. Stropovi so spuščeni. Estrihi so plavajoči s toplotno in zvočno izolacijo ter folijo.

STREHA je enokapnica, prekrita s pločevinasto strešno kritino (rebrasta pločevina z dodano izolacijo); pod streho pa je še 30 cm izolacije.

FASADA je izolacijska ESP 18cm  sistem Baumit ali podobno z zaključnim slojem v beli oz. sivi barvi.

NADSTREŠEK je lepljenec ter paneli, lopa je zunaj obdelana, znotraj pa je v surovem stanju.

TERASA je pokrita v površini 15m².

DIMNIK je doplačilo 2.000,00 EUR

OKNA in VRATA: vgrajena so PVC okna in atrijska vrata (AJM d.o.o. ali ARCONT d.d.), zastekljena s trislojnim izolacijskim termopan steklom in opremljena z zunanjimi ALU žaluzijami na električni pomik. PVC profili oz. okvirji so temno sive barve.  Vhodna vrata so aluminijasta, ter ustrezno toplotno in zvočno izolativna. Notranjih vrat ni.

SANITARNA OPREMA: v kopalnicah bodo vgrajeni priključki za wc školjke viseče izvedbe (Geberit ali Sanit) ostale sanitarne opreme ni. Prostor za pralni in sušilni stroj je predviden v zato namenjeni shrambi oz. sobi za tehniko; za priključitev PS sta izvedena stenski sifon in izpustni ventil s priključkom.

TALNIH OBLOG ni.

PRIKLJUČKI: objekti so priključeni na vodovodno, elektroenergetsko, kanalizacijsko in telekomunikacijsko omrežje.

Hiša je priključena na javno električno omrežje, na javni vodovod in imajo lastne vodomere; ogrevanje vode je izvedeno preko električnega bojlerja.

Hiša je priključena na javno čistilno napravo.

Objekt ima predpripravo za domofon z video nadzorom, ter predpripravo za alarm.

SAMOOSKRBA s sončno elektrarno 8kW namesto toplotne črpalke – v vseh prostorih je urejeno talno gretje. Vgrajena je električna peč.

OKOLICA je v celoti urejena in sicer tlakovana terasa, pod nadstreškom ter sprednji del hiše pred vhodom. Dovoz do nadstrešja je gramoziran, prav tako je gramoziran zadnji del, ter del pri gozdu in sicer z frakcijo 16/32, položeni so tudi robniki. Parcela je izravnana in posejana z travo.

Hiša se prodaja v notranjosti z  ometi in estrihi, zaključen strop v mansardi. Stene ter strop niso kitane in beljene, brez keramike v kopalnici in brez notranjih vrat.

Vabljeni na sestanek in ogled.

 

 

  • parkirno mesto, dve parkirni mesti
  • terasa
  • ogrevanje z elektriko

Hiter kontakt

Hiša nepremičnine 1 d.o.o.

HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: