facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
Dobrodošli na nepremičninskem portalu nove generacije mojikvadrati.com! K nam ste prišli iz stanovanja.org.

Ljubljana, Šiška

700 €/mesec

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 64.4 m2
  • expand_lessNadstropje: Pritličje
  • date_rangeZgrajeno: 1971
  • date_rangeAdaptacija: 2011
  • reorderEner. izk. V izdelavi
  • codeŠifra: SO419

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Atrijcheck Klet

Podroben opis nepremičnine

Stanovanje Gotska

Lepo atrijsko stanovanje, ki se nahaja v urejenem bloku. Stanovanje  je popolnoma opremljeno. Spalni del je orientiran na miren park za blokom, iz dnevne sobe pa je izhod na zasebni atrij, skrit od pogledov mimoidočih in drugih stanovalcev v bloku.

Stanovanje ima Kuhinjo , ki je povezana z jedilnico, od tu pa prehod v veliko dnevno sobo. Iz dnevne sobe je izhod na zaseben atrij - ograjen, nadkrit s stekleno streho. Spalnica je prav tako velika, s široko zakonsko posteljo in dvema večjima omaroma. Kopaklnica je dovolj prostorna, ima pa vgrajeno kad. 

V stanovanju so vsi potrebni gospodinjski in drugi aparati, bela tehnika, vključno s pomivalnim in pralnim strojem, hladilnikom in zamrzovalnikom. V objektu je optika, nazadnje je bil priključen T2, a si priklop uredi najemnik sam.

Stanovanje je bilo popolnoma obnovljeno v letu 2011. Naknadno pa je bilo še več osvežitev stanovanja. Sedaj je stanovanje tudi prepleskano in pripravljeno za prevzem bodočemu najemniku. Na bloku je novejša streha in fasada.

Najemodajalec si želi stanovanje oddati paru ali mladi  družini, nekadilcem, brez domačih živali. Stanovanje se oddaja v dolgoročni najem.

Pogoji najema: cena najema je 700,00 eur mesečno, stroški niso vključeni. Varščina v višini dveh najemnin. Pogoj najemodajalca je, da del dodatnih  stroškov pri oddaji krije najemnik v višini 500 eur in ddv.

Hiter kontakt

Romana Johan

LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: