facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Moravče

135.000 €
= 12 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 10946 m2
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: SD04_19AG

Podroben opis nepremičnine

mirna lokacija ob potoku, orientirana proti severozahodu, urejene meje, komunalni priključki v neposredni bližini, primerno za gradnjo enodružinske hiše ali vikenda

Posredujemo pri prodaji večjega zazidljivega zemljišča na območju Moravč, konkretneje Spodnji Dobravi. Celotna posest obsega 4839 m² zazidljive površine in cca 6.107 m² travnikov. Cena za celoto znaša 135.000 EUR.

Možen je nakup posameznih parcel kvadrature od cca 700 do 1600 m² oziroma po izbiri. Cena za zemljišče ob potoku znaša 45 EUR/m², za ostale parcele pa 35 EUR/m².

Posest je orientirana proti severozahodu, kar zagotavlja dovolj popoldanskega sonca. Določeni deli se nahajajo na strmem terenu, ki se v smeri potoka pretežno zravna.

Pri gradnji je potrebno upoštevati naslednje faktorje (zelene površine: FZP=0,15; maksimalna dopustna izraba: FZ=0,5; FI:0,6; maksimalna višina 10 metrov za stanovanjske objekte, 13,5 za gospodarske objekte; višinski gabarit: K+P+M  ali K+P+1N+M).

Zemljišče je v bližini centra Moravč in le cca 10 km oddaljeno od avtocestnega priključka Krtina. V radiju 2 km vse pomembne ustanove kot so vrtec, šola, zdravstveni dom, trgovina, pošta, bencinski servis in drugo.

Stroški nepremičninske družbe za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2%+ddv.

Za dodatne informacije oz. ogled smo vam na voljo.

  Hiter kontakt

  Aleksander Gantar

  Salomon nepremičnine

  Morda bi vas zanimalo tudi: