facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Mozirje

280.000 €
= 1.628 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 172 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 1523 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1979
 • date_rangeAdaptacija: 2008
 • reorderEner. izk. V izdelavi

Podroben opis nepremičnine

mirna lokacija v neposredni bližini MOZIRSKEGA GAJA.

V neposredni bližini MOZIRSKEGA GAJA na mirni lokaciji prodamo samostojno hišo 172m² na veliki parceli 1523 m². Hiša je primerna za osebe, ki si želijo mir in sprehode po lepi naravi.    

Hiša je bila zgrajena l.1979 in popolnoma prenovljena in dograjena l.2008. Po prenovi tudi popolnoma na novo opremljena, oprema v ceni nepremičnine. Po prenovi se je hiša uporabljala kot počitniški objekt. Parcela je urejena kot travnik z nekaj drevesi in ograjena z živo mejo.

Hiša obsega K+P+M in je klasično grajena. Skupna površina obsega 172,10 m², od tega klet 46,50 m², pritličje 71,60 m² in mansarda 54,00 m². V mansardi je tudi balkon 11,70 m² (ni vštet v površino).

Ob hiši stoji pomožni objekt – montažna lesena vrtna lopa velikosti 10,80 m².

Opis:

Klet ima poleg notranjega dostopa iz pritličja tudi zunanji dostop. V kleti se nahaja savna s tušem, manjša vinska klet ter shrambe. Talni podi so epoksi tlak. Klet ima tudi zunanja okna. Višina stropov v kletni etaži je 2,12 m.

Pritličje je zasnovano moderno – velik odprt prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo s kaminom, stopniščem in vhodni prostor.  Ločena je samo manjša kopalnica, ki obsega umivalnik, tuš, WC in pralni stroj. Velika okna so usmerjena proti vzhodu, jugu in zahodu in s tem ima prostor veliko naravne svetlobe v osrednjem delu. Na oknih so podometno vgrajena senčila - žaluzije Krpan na električni pogon. Po tleh je oljen krtačen panelni hrastov parket. Stopnišče je leseno iz masivnega hrastovega lesa. V kopalnici in pri vhodu je keramika. Iz osrednjega bivalnega prostora je izhod na južno teraso velikosti 23 m², ki je tlakovana z leseno oblogo.  Višina pritlične etaže je 2,60 m.

Mansarda obsega tri spalnice in kopalnico. Iz večjih dveh spalnic je izhod na balkon. V spalnicah po tleh je oljen krtačen panelni hrastov parket. V kopalnici in na balkonu je keramika. Naklon strehe je 35°, zato je najnižji del v spalnicah pri kapni legi višine 1,35 m, raven strop pa je višine 3,00 m.

Gradnja:

Gradnja je opečna iz modularnih blokov z armirano betonskimi vezmi. Ostrešje je leseno in pokrito z GERARD pločevino s posipom. Žlebovi in odtočne cevi so iz pocinkane in barvane pločevine.  Okna so aluminijasta ( SCHÜCO sistem) barve grafitno sive z dvojno zasteklitvijo.  Zunanje okenske police so prav tako iz pločevine v barvi oken. Vhodna vrata so mizarsko izdelana in na zunanji strani obložena s kompakt ploščami, tako kot celotni vhodni prizidek. Balkon v nadstropju ima nad vrati zaščito pred dežjem. Mansarda je obdelana in izolirana z KNAUF UNIFIT 25 cm. Fasada je obložena s 16 cm toplotne izolacije s končnim RÖFIX zaključnim slojem. Ob stiku fasade in tal je prodnati pas.

Instalacije:

Hiša je nizko energijska. Ogrevanje je na toplotno črpalko zrak-voda. Zunanja enota je obešena na fasado tik pod napuščem. Notranja enota in kolektor tople vode sta locirana v kleti. Ogrevanje je talno.

Objekt je priključen na javno kanalizacijo. Meteorne vode so priključene na ponikovalnico. Izvedena je instalacija razsvetljave. Hiša je priključena na telefon, internet in alarm.

Hiša je vredna ogleda. Interier je moderno zasnovan in lepo urejen.

Velika parcela omogoča možnost gradnje dodatnega objekta-hiše.

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del plačila stroškov nepremičninske družbe za opravljeno storitev posredovanja v višini 2%+ddv.

Za dodatne informacije oz. voden ogled smo vam na voljo.

  Hiter kontakt

  Anže Nahtigal

  Salomon nepremičnine

  Morda bi vas zanimalo tudi: