facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 329.69 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 515 m2
 • tabŠt. spalnic: 4
 • date_rangeZgrajeno: 2016
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderOpremljenost: Neopremljeno
 • reorderEner. izk. V izdelavi
 • codeŠifra: HP3159

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Vrtcheck Terasacheck Pokrito parkiriščecheck Dvigalocheck Parkirišče
 • Ogrevanje
  check Toplotna črpalkacheck Rekuperator
 • Luksuz
  check Lep razgledcheck Tip-topcheck Dizajnerskocheck Umetniško

Podroben opis nepremičnine

Ekstravagantna Vila Rezidenca Trnovo

Cena: 950.000 + DDV + finalizacija.

Osnovno o nepremičnini: Luksuzno zasnovana vila 'Rezidenca Trnovo' se nahaja na samem zahodnem robu centra mesta Ljubljane in ima neposreden dostop do AC obroča-LJ CENTER. Vila je del celote modernega niza vil Mivka, ki imajo svojo dušo povezano preko čudovitih notranjih parkov, od ostalih pa izstopa tako po njeni arhitekturni dovršenosti kot kvalitetni izvedbi in izbiri sodobnih materialov ter tehnologij.

Upoštevani so bili najvišji standardi gradnje. Objekt je postavljen na oblak izolacije, orientiran pa je tako, da od jutra zaživi polnih pljuč, se preko dne igra v notranjem parku in zvečer umiri ob sončnem zahodu.

Možna je ureditev kot rezidenca, kot dvostanovanjska vila ali kot poslovno-stanovanjska vila.

Kot rezidenca ponuja dvigalo, lobby, stranski vhod in dodaten vhod za sprejem strank ali catering, dovolj parkirnih mest ( 6 ), namakalni sistem ter možnost bazena. Arhitekturo objekta sta zasnovala priznana arhitekta Sandi Pirš in Robert Klun, ki sta zmagala na natečaju za Slovenski Paviljon EXPO 2020 DUBAI.

Vila obsega poslovni del (oz. dnevne prostore za druženje) v pritličju ter stanovanjski v zgornjih dveh nadstropjih. Nad poslovnimi prostori se nahajajo spalne površine. Dnevni prostori pa se nahajajo v drugem nadstropju in obsegajo prostorno ter sončno teraso. Lega vile omogoča osončenje prostorov skozi cel dan in mirno bivanje, saj so vsi bivalni prostori usmerjeni na notranji vrt. Izjemen je tudi pogled iz kuhinjskih prostorov, saj ponuja odprt razgled na Ljubljanski grad.

Razpored površin:

Vila obsega tri etaže s tlorisom 125m2 ter s 325m visokimi stropovi.

Pritličje obsega 94,46 m2 in mu pripada 210 m2 zemljišča. Kot poslovni prostor je primeren za mirno poslovno dejavnost, npr. odvetniška pisarna, notarska pisarna, svetovanje, zobozdravstvena ambulanta, zlatarna, hotelske dejavnosti, ambasade, itd.

Stanovanjske površine v 1. in 2. nadstropju obsegajo 235,23 m2 (terasa 30m2) ter zunanjih površin v izmeri 83,36 m2. Trenutna faza gradnje (3. PFG) ponuja odprte možnosti notranje izvedbe.  

Dodatno o vili: Okolica vile ponuja lično urejeno naselje novejših stanovanjskih hiš. Prav tako ponuja dobro dostopnost do centra mesta, nakupovalnega središča ter AC obroča. Možnost izgradnje bazena na južni strani. Vila ponuja vse možnosti udobnega bivanja in poslovnega delovanja ( predstavništva, mirne poslovne dejavnosti,….).

Vabljeni na ogled in predstavitev! 

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: