facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center, Prule

2.600 €/mesec

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 179.87 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2019
 • reorderEner. izk. B1
 • codeŠifra: SO422

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Luwigana oddaja stanovanja

  Stanovanje se nahaja v višjem nadstropju v odlični, nadstandardno in kvalitetno grajeni Rezidenci Luwigana. Stanovanje ima 112,37 uporabne - stanovanjske površine. Ima dve terasi, prva v izmeri 19,52 m2 in druga v izmeri cca 48 m2. Pripadata mu tudi 2 parkirni mesti v garažnem objektu pod stavbo.

  Stanovanje ima odličen tloris, saj delno ločuje dnevno bivalni del s spalnim oziroma intimnim delom stanovanja. Tako se nam  ob samem vhodu v stanovanje odpre predsoba z garderobno sobo, ki je opremljena s kvalitetnimi vgradnimi omarami, ob prehodu v dnevno sobo, se nam odpre velik prostor, ki skupaj s kuhinjo in jedilnico meri okoli 45 m2. Iz dnevne sobe je izhod na večjo teraso v izmeri cca 48 m2. Prv tako je iz dveh spalnic in iz dnevne sobe možen prehod na drugo teraso v izmeri 19,5 m2.,ki jo lahko v celoti zasenčite z žaluzijami in ustvarite popolnoma intimno vzdušje, ali se zavarujete pred dežjem, vetrom in podobno.  V spalnem deluse nahaja večja master spalnica in dve otroški sobi ter prostorna kopalnica. Ob tem se nahajajo še ene dodatne sanitarije.  Stanovanje je v celoti opremljeno z nadstandardno izdelanim in kakovostnim pohištvom in ostalimi aparati. Vselitev je možna takoj.

  Vsa stanovanja v Rezidenci Luwigana so zgrajena iz materialov višjega cenovnega razreda. Nadstandardno zvočno izolativna okna zagotavljajo popoln mir v središču živahnega mesta. Svež zrak v stanovanja priskrbijo prezračevalne naprave (krmiljeno prisilno prezračevanje). Ugodno klimo v poletnem obdobju zagotavljajo v celoti hlajeni bivalni prostori. V spalnih prostorih je  vgrajeno stropno hlajenje, ki nima prepiha in hrupa. V bivalnem delu so vgrajeni hladilni konvektorji. Slednji omogočajo hitro ohlajen prostor.

  Vsi prostori bodo tudi pozimi s pomočjo talnega ogrevanja dosegli enakomerno porazdelitev prijetne toplote. Vse instalacije so krmiljene s pametnim krmilnim sistemom, ki ga bo možno na željo stranke še nadgraditi.

  Zunanjost rezidence krasijo delno ozelenjene fasade in strehe. Fasade so  izdelane iz naravnega kamna. V kamen so obložena tudi stopnišča, hodniki v stavbi

  Lokacija Rezidence Luwigana je le streljaj od starega mestnega jedra.  Bivanje v Rezidenci zagotavlja stanovalcem bližino centra in vsega dogajanja, lastno parkirišče sredi mesta, bližina vse druge infrastrukture, bližina trgovin, šole, vrtca, osrednji trg - dvorišče, ki je namenjeno le stanovalcem kompleksa, dvigala, ki povezujejo vse etaže v objektu

  Pogoji oddaje: cena najema je 2.600 EUR/mesečno. Stroški niso vključeni.

  Rok za vselitev: takoj

  Najemnik plača tudi varščino v višini po dogovoru z lastnikom. Prav tako plača najemnik del stroškov pri posredovanju in drugih dodatnih stroškov, vse v višini 1.300,00 eur in ddv.

   

  Hiter kontakt

  Romana Johan

  LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: