facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Bresternica

45.000 €
= 61 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 737 m2
 • reorderEner. izk. Ni podatka

Podroben opis nepremičnine

LEPA, RAVNA IN UREJENA PARCELA V NARAVI, V ŠOBRU, NAD BRESTERNICO, PRIPRAVLJENA ZA GRADNJO ATRIJSKE HIŠE, Z IZDELANIM IDEJNIM NAČRTOM. V naselju Šober nad Bresternico, na poti na Gaj, prodamo 737 m2 veliko parcelo, ki je na lepi lokaciji, s pogledom na gozd in nedaleč od potoka. Parcela se nahaja ob asfaltirani cesti, ki pelje na Gaj in ni pretirano prometna, niti ovinkasta ali strma. Od centra Bersternice je oddaljena 6 minut vožnje z avtomobilom oz. 3,9 km. Za parcelo je gozd.

LEPA, RAVNA IN UREJENA PARCELA V NARAVI, V ŠOBRU, NAD BRESTERNICO, PRIPRAVLJENA ZA GRADNJO ATRIJSKE HIŠE, Z IZDELANIM IDEJNIM NAČRTOM

V naselju Šober nad Bresternico, na poti na Gaj, prodamo 737 m² veliko parcelo, ki je na lepi lokaciji, s pogledom na gozd in nedaleč od potoka.

Parcela se nahaja ob asfaltirani cesti, ki pelje na Gaj in ni pretirano prometna, niti ovinkasta ali strma. Od centra Bersternice je oddaljena 6 minut vožnje z avtomobilom oz. 3,9 km. Za parcelo je gozd, prav tako je gozd na drugi strani ceste.

Čez cesto je del zemljišča ob lepem potočku, med drevesi, ki sicer ni lastniško, so se pa sosedi dogovorili, da vsak skrbi za del zemljišča od ceste do potočka. Ta del je naravnost idiličen, s stopničkami do potočka in klopco pod drevesom. Idealno za ljubitelje narave.

Zemljišče je povsem ravno, ograjeno z vseh strani, zadnji del ima zgrajeno škarpo, ki zelo lepo urejena in zasajena z zelenjem. Na parceli sta elektrika in voda (vrtina), postavljen je tudi lepo urejen kontejner z mini kuhinjo in podestom za večje udobje v času gradnje.

Plačan je bil komunalni prispevek. Izdano je bilo gradbeno dovoljenje in prijavljen je bil začetek gradnje, vendar so dokumenti potekli.

Do centra Maribora (do Koroške ceste) je 12 minut vožnje z avtomobilom.

Vpisano v zemljiško knjigo in prosto vseh bremen.

PRIPOROČAMO LJUBITELJEM NARAVE, KI BI RADI BIVALI MED GOZDOVI, HKRATI PA NEDALEČ OD PRVEGA NASELJA oz. MESTA.

ENA REDKIH PARCEL, KI JE ŽE PRIPRAVLJENA ZA GRADNJO, Z ELEKTRIKO IN VODO TER Z IZDELANIM IDEJNIM PROJEKTOM.

  Spletna stran

  http://www.real.si/

  Hiter kontakt

  Blanka Čižek

  GRAL REAL, d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: