facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Šentilj, Šentilj v Slovenskih Goricah

98.000 €
= 56 €/m2*

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 1747 m2
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: PE 8419

Podroben opis nepremičnine

Stavbno zemljišče v skupni izmeri 1.747 m² se nahaja na Maistrovi ulici v Šentilju, v neposredni bližini šole, vrtca, trgovine, občine in ostalih javnih ustanov.  Je pod blagim naklonom, ima sončno lego in odprt pogled. Je komunalno opremljeno. Na zemljišču sta aktivna priključka  za elektriko in vodo (se plačujeta).  KTV priključek poteka čez zemljišče. Kanalizacija in zemeljski plin sta  v ulici.  Dostop je možen z dveh strani. 

Na zemljišču stoji manjši objekt – gospodarsko poslopje velikosti 58 m² etažnosti K+P.  V kleti je vinska klet. V pritličju je bivalni prostor s kopalnico in wc-jem.  

Velikost in oblika zemljišča dopuščata možnosti različne postavitve objekta (samostojne hiše ali dvojčka), pa kljub temu še vedno ostane dovolj prostora za zelenico, vrt, otroško igrišče, sadno drevje, bazen – odvisno od potreb in želja posameznika. 

Gospodarsko poslopje se lahko preuredi v delovni kotiček, sobo za zabave, wellness ipd. V času gradnje pa bo objekt še kako dobrodošel, saj je opremljen z elektriko, vodo in sanitarijami.

Možen je nakup tudi dela zemljišča, na katerem stoji gospodarsko poslopje, v izmeri 659 m² za ceno 43.000 EUR.

Za ogled in informacije pokličite: Klavdija Neuberg, nepremičninska posrednica, tel. 041 609 590 ali klavdija.neuberg@dodoma.si

  Hiter kontakt

  Ksenija Brence

  Dodoma d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: