facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Goriška, Bovec

395.000 €
= 2.633 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 150 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1935
  • codeŠifra: PH98889143AZ

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check Olje

Podroben opis nepremičnine

-

V idiličnem okolju v Posočju, le nekaj korakov stran od vasi Soča, vabimo k nakupu hiše, urejene v alpskem stilu in v neposredni bližini glavne cestne povezave Trenta - Bovec. Hiša, ki je zaradi razporeditve prostorov primerna tako kot družinska hiša, kot tudi za turistično oddajanje, obsega dve etaži (P+M) v približni velikosti 150 m2.

Nepremičnina leži na zemljiški parceli v približni velikosti 6.000 m2 in poleg hiše zajema še odprto in prostorno letno kuhinjo, prav tako zasnovano v okolju odgovarjajočem alpskem slogu, z izdelanimi detajli in čutom za estetiko. V letni kuhinji se nahaja zidani žar in velika jedilna miza. 

Prostorno in urejeno dvorišče ponuja čudovit razgled v smer proti dolini Trente in Kriškim podom na eni strani, ter v bovško smer na drugi strani. Na dvorišču je dovolj prostora za parkiranje več avtomobilov. 

Neprecenljivo dodano vrednost predstavlja lasten izvir vode neposredno ob hiši!

Prostori v hiši so sodobni, svetli, funkcionalno urejeni in zagotavljajo visoko udobje bivanja. Njihova glavna prednost je večje število spalnih in kopalniških prostorov, zaradi česar je nepremičnina zelo zanimiva tudi za morebitno turistično dejavnost, ki je v zadnjih letih postala ena izmed glavnih gospodarskih panog v dolini Soče. Z istimi atributi in domišljeno razporeditvijo prostorov pa po drugi strani nagovarja tudi večje družine, za stalno bivanje ali le občasne oddihe.

Osrednje bivalno središče hiše predstavlja dnevno-jedilni prostor v pritličju, ki se povezuje s sodobno, minimalistično kuhinjo. Jedilnica ponuja dovolj prostora za druženje desetih ali več oseb. Manjša shramba poskrbi, da je hiša v vsakem trenutku lahko videti urejena.

V pritličju hiše se nahajata še dve spalnici z zakonskima posteljama in garderobnima omarama, poleg tega pa še kopalniško popolnoma opremljeni kopalnica s tuš kabino ter ločene dnevne sanitarije.

Vstop na mansardo je preko notranjega stopnišča, v zgornji etaži pa se nahajajo še tri spalnice z zakonskimi posteljami, od tega ena z mansardno nišo z dodatnim enojnim ležiščem, vse pa z urejenimi garderobnimi omarami. Prav tako sta v mansardi urejeni še dve tuš kopalnici s sanitarijami, kar skupno s spodnjimi prostori omogoča oddajanje do 5 enot (11 ležišč).

Hiša je bila med letoma 2010 in 2019 popolnoma obnovljena, vključno z menjavo strehe v letu 2015. Letna kuhinja je bila urejena iz nekdanjega kozolca, v letošnjem letu 2020. Ogrevanje je izvedeno na kurilno olje.

Nepremičnino zaradi njene vrhunske lokacije in razporejenosti prostorov kot navedeno priporočamo tako zadružinskoali vikendbivanje, kot tudi za oddajanje. Neokrnjena narava, številne možnosti za oddih in rekreacijo ter zgodba Triglavskega narodnega parka govorijo sami zase!

Vljudno vabljeni k ogledu in nakupu! Prve možnosti za ogled že med 17. in 20. septembrom!!!


Hiter kontakt

RCN d.o.o.

RCN d.o.o.