facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Škofljica, Glinek

248.999 €
= 1.717 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 145 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 549 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2019
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: G189

Podroben opis nepremičnine

GLINEK, SAMOSTOJNA HIŠA (še zadnja od treh), 3. podaljšana GF, prodamo.

Pri Škofljici prodamo še zadnjo samostojno hišo (od treh) v 3. podaljšani GF (P+1) neto tlorisne površine 145 m²,

zazidana površina pod stavbo 96 m², zelenica cca 300 m², ostalo je delno tlakovano in deloma asfaltno dvorišče. Parcela je velika 549. Hiša se nahaja v mirnem naselju na obrobju Škofljice na osončeni in zavetni legi z jugozahodno orientacijo. Tloris v pritličju je sodoben, odprt in obsega manjšo kopalnico, kuhinjo z dnevnim prostorom, kabinet, shrambo, tehnični prostor, v nadstropju pa so tri, oziroma štiri sobe in večja kopalnica (glej tlorise).

Gradnja je v celoti klasična (opečni modularni blok) in zelo kvalitetna. Celotna temeljna plošča v debelini 25 cm in stoji na podlagi iz 10 cm XPS-a, narejen je elaborat zbitosti tal pod objektom, fasada je izdelana v debelini 16 cm. Stavbno pohištvo je troslojno zastekljeno, vhodna ALU-Pirnar vrata so opremljena z električno ključavnico. Kritina je opečna – Tondach, dimnik, ki je predviden za alternativni vir ogrevanja (kamin, ipd.) je OGM šamotni – predviden za mokri in suhi režim izgorevanja. Okenske police so granitne z dodatnim odkapnim kanalom s strani, okolica je urejena in dvorišče tlakovano. Poleg objekta je vkopana mala čistilna enota Armex za 5 PE (samo PVC posoda, brez kompresorja). V tehničnem predprostoru je izvedena predpriprava za vse inštalacijske vode (TČ, optika, voda, elektrika, kanalizacija).

Do LPP, šole vrtca in ostale infrastrukture na Škofljici je cca 2 minuti vožnje, do centra Ljubljane 10 km, do Rudnika, oziroma južnega obrobja Ljubljane pa 6,5 km.

Okolica ponuja obilico sprehajalnih poti in ostalih možnosti različnih oblik rekreacij v naravi.

Pokličite za ogled na terenu - vljudno vabljeni!

Cena: 248.999 EUR

Koda: B189

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: