facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Ivančna Gorica, Šentvid pri Stični

77.000 €
= 614 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 125.5 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1725 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1976
  • reorderEner. izk. Ni podatka

Podroben opis nepremičnine

Lepa parcela, čudovit razgled, v naselju družinskih hiš, rahlo zamaknjena lega, ki omogoča zasebnost, kljub temu, da se nahaja v naselju.

Posredujemo pri prodaji hiše, ki je po gradbenem dovoljenju opredeljena kot počitniški objekt (ampak ima svojo hišno številko), v  izmeri 125,20 m² celotne stanovanjske površine.

Stanovanjski prostori v pritličju: 42,39 m², stanovanjski prostori v mansardi 40,58 m², stanovanjski prostori v svetli, na pol podkleteni kleti:42, 23 m², zgrajeno leta: 1976.

Nepremičnina je v slabem stanju, vendar armirano betonska osnova in praktičen razpored predstavljajo lep potencial, da se nepremičnina usposobi za uporabo. Nepremičnina stoji na 1.725 m² velikem zazidljivem zemljišču, kjer sta umeščena 2 objekta. Počitniški objekt z gradbenim dovoljenjem in stari leseni gospodarski objekt iz leta 1922, v velikosti 46,61 m².

Razpored je sledeč: KLET: predprostor, kuhinja z dnevnim prostorom, kopalnica in ena soba. PRITLIČJE:  predprostor, stopnišče, kopalnica, kuhinja z jedilnico, dnevni prostor z izhodom na 34,41 m² veliko teraso. MANSARDA: predprostor, hodnik, stranišče in kopalnica ter 2 sobi.

Ogrevanje nepremičnine je urejeno na način centralne kurjave, olje z radiatorji. Dostop do nepremičnine ni urejen, uporablja se ozek kolovoz, ki ni asfaltiran ter urejen, je pa pot utrjena.

Na parceli je:Elektrika, kanalizacija in telekomunikacijski vodi.

Prednosti nepremičnine:

+ Velika zazidljiva parcela

+ Prostorna armirano betonska konstrukcija z lepim razporedom, omogoča da se objekt  uredi v prijetno domovanje.

Prodajalčev pogoj: povračilo dela stroškov od prodaje v višini 2,44% od prodajne vrednosti nepremičnine.

Za več informacij in ogled pokličite: 040 620 631.

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.stanart.si.

Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirajte  za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@stanart.si.

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: