facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Grosuplje, Polica

180.000 €
= 1.047 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 172 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 541 m2
  • tabŠt. spalnic: 4
  • date_rangeZgrajeno: 2021
  • reorderStanje: Novogradnja
  • codeŠifra: P25 A

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    check Optikacheck Čistilna naprava

Podroben opis nepremičnine

Grosuplje - Polica, pri novi osnovni šoli

Naselje štirih hiš na Polici pri Grosupljem

Polica je vas na sončni planoti nad Grosuljem. Leži na nadmorski višini 450 m in ima več sončnih dni, kot dolina. Mikrolokacija je izredno mirna in obkrožena z naravo. Cestna povezava do avtocestnih priključkov v Grosupljem ali v Višnji gori je hitra in enostavna. Kljub temu, se avtoceste na lokaciji niti ne vidi niti ne sliši. V bližini je nova osnovna šola, iz parcele dosegljiva tudi peš.

Hiše so elegantno zasnovane, nevpadljive in všečne. Klasična gradnja nekoliko nadstandardne izvedbe z 20 cm izolacije v fasadi, ALU vhodnimi vrati Inotherm z obsvetlobo, okna v barvi vrat in strehe, Bramac Tegalit sodobna ravna kritina, Prefa pločevina, Graff individualna čisilna naprava, vključujoč čistilni modul. Nadstandardna je tudi velikost parcel, ki merijo med 500 in 600 kvadratnimi metri. Na drugi strani lahko pričakujete minimalne stroške obratovanja in vzdrževanja. Strehe so izvedene z napušči, kateri so obečeni v ALU oblogo iz Prefa pločevine, tako da je fasada »zaščitena«, streha pa brez vidnega lesa in posledično brez vzdrževanja. Hiše so kompaktne ter grajene v nizkoenergijskem razredu, imajo visokoizolativna okna in vrata, izdatno izoiran zunanji ovoj ter predvideno prezračevanje z rekuperacijo in ogrevanje preko toplotne črpalke, zato so pričakovani stroški za ogrevanje do 300 EUR/leto.

Hiše imajo premišljeno razporeditev in na majhni kvadraturi izredno veliko ponujajo. V pritličju je prostoren vetrolov, utility, dnevni WC ter kuhinja, jedilnica in dnevna soba. Nadstropje je polne višine, zato je možna izvedba tudi treh otroških sob, poleg spalnice z garderobno sobo in prostorne kopalnice. Dodatno je možno izkoristiti še podstrešje, katero se lahko poveže z otroškimi sobami ali porabi na primer za nek večnamenski prostor.

Znotraj gradbenega dovoljenja lahko naredimo nekaj prilagoditev hiše po meri stranke. Zato hišo najprej v sodelovanju s stranko definiramo, pripravimo izvedbene načrte, potem pa začnemo z gradnjo.

Cena velja za tretjo podaljšano gradbeno fazo. Predviden začetek gradnje je marec 2021.

Prodajamo lastno nepremičnino.

 

 

Hiter kontakt

Jaris d.o.o.

JARIS d.o.o.