facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Tabor

79.900 €
= 1.480 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 54 m2
  • expand_lessNadstropje: 2
  • date_rangeZgrajeno: 1920
  • codeŠifra: WS-36600

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Vrtcheck Terasacheck Kletcheck Parkirišče

Podroben opis nepremičnine

Pozdravljeni
Prodam stanovanje v 4 stanovanjski hiši. Železničarska kolonija, Resljeva ul.
Hiša v celoti zajema 4 stanovanja. Dva stanovanja v pritličju, dva v prvem nadstropju. Zgornja stanovanja imata vsaka svoj vhod iz zahodne strani hiše, spodnja pa vsak svoj vhod iz vzhodne strani. Prav tako ima vsako stanovanje v uporabi svoj travnik. V stanovanje tako vstopate skozi svoj vhod.
Okna stanovanja so obrnjena na V, Z in J, tako je stanovanje skozi vso leto zelo svetlo in toplo. Stanovanje v originalu sestoji iz: Kleti, WC v pritličju, stopnišča do stanovanja, kopalnice, velike kuhinje z jedilnico, dnevne sobe in spalnice, podstrešja. Klet in spodnji wc smo preuredili v kopalnico z wc-jem ter kletno sobo.
Stanovanje zgornje nadstropje: 53,7 kvadrata
Soba v kletnem prostoru in dodatna kopalnica: 24,4 Kvadrata
Klet lahko uporabite kot dodatno sobo, oddate kot pisarno, samostojno stanovanje - ima namreč svoj vhod, svojo kopalnico z Wc-jem.
Skupni deli stavbe: Podstrešje 53% od celote(možen odkup celotnega podstrešja in izdelava mansardnega stanovanja).
Pred hišo boste imeli v uporabi svoj travnik v izmeri 277 kvadratov(ograjen in je le za vašo uporabo), na katerem si lahko uredite vrt, igrala za otroke, kamin. Na zunanjem delu hiše sta napeljana dovoda za vodo in elektriko, nameščen umivalnik in več vtičnic.
Menjali oz obnovili smo: okna, celotno vodovodno napeljavo + vertikale, celotno električno napeljavo, vse stene obdelali z mrežami, hodnik v celoti adaptirali, obnovili vsa vrata v hiši oz jih menjali, na novo namestili celotni ogrevalni sistem, obnovili kamin in dimnik, vsa tla dodatno izolirali-estrihi, izkopali kletni prostor in ga obdelali v dodatno sobo, namestili nove bojlere, obnovili kopalnico…
Skratka, se splača pogledat.
Za vse informacije me pokličite na 040744882
Lp
Stane

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: