facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor

295.000 €
= 518 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 570 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 539 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1900
  • date_rangeAdaptacija: 2003
  • reorderEner. izk. F
  • codeŠifra: PH00255AM

Podroben opis nepremičnine

-

Iščemo primernega investitorja za nakup celotne stavbe na Taboru v Mariboru.

Letnica izgradnje stanovanjske hiše je leto 1900, vendar je hiša redno vzdrževana. Posamezna stanovanja in lokali so bili do danes delno ali v celoti obnovljeni. Zadnja večja investicija sega v leto 2003, ko so bila zamenjana vsa okna in narejen oplesk fasade.

Etažnost hiše je K+P+1+M. Klet je zidana, velbana in primerna za lokal, vinsko klet,… V pritličju so trije ulični lokali z urejenimi parkirišči in tri zasedena stanovanja. V nadstropju so prav tako tri zasedena stanovanja in ena soba z zunanjimi sanitarijami. Ostali prostori v pritličju in nadstropju so potrebni temeljite obnove. Podstrešje je možno z določenim posegom spremeniti v stanovanja, za kar je že bil narejenidejni načrt.

Površina hiše s kletjo je 570 m2 in stoji na zemljišču velikem 539 m2.

Lokacija je zanimiva, saj je v bližini več športnih objektov od Športne dvorane Tabor, Železničarskega teniškega kluba Maribor, Stadiona Železničar, Ledne dvorane Maribor in Atletskega stadiona. Z mestnim avtobusom je v par minutah dostopno vznožje Pohorja, ki nudi možnosti tako letnega kot zimskega športa. Ne nazadnje je peš dosegljiv tudi center mesta, saj je do UKC Maribor samo slabih 2 km.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in bremen prosta. Za več informacij in vpogled v idejni načrt smo vam na voljo v naši agenciji na Kardeljevi 85 v Mariboru.

Ogled in nakup priporočamo investitorjem z vizijo ureditve objekta  v večstanovanjsko stavbo ali hotel oz. hostel oz.


Hiter kontakt

PE DUAL

DUAL nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: