facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center, Prule

750 €

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 60 m2
  • expand_lessNadstropje: Pritličje
  • date_rangeZgrajeno: 1998

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Atrij

Podroben opis nepremičnine

STANOVANJE V PRITLIČJU, LAHKO BIVALNO DELOVNI PROSTOR ALI POSLOVNI PROSTOR, BIVALNI STUDIO

Lokacija:
Hrenova 24, Žabjak 6, Prule, Ljubljana

Kratek opis:
STANOVANJE V PRITLIČJU, LAHKO  BIVALNO DELOVNI PROSTOR ALI POSLOVNI PROSTOR, BIVALNI STUDIO

2 LOČENI SOBI, KOPALNICA S TUŠEM + SHRAMBA V KLETI, PRITLIČJE, DVA VHODA, PRVI IZ NOTRANJEGA ATRIJA (HRENOVA 24) DRUGI DIREKTNO IZ ULICE (ŽABJAK 6) - MIRNA PEŠ CONA,  SOUPORABA ATRIJA, MOŽEN NAJEM GARAŽE 250 m STRAN. MOŽNA UPORABA KARTICE ZA PARKIRANJE.

PROSTOR JE MOŽNO UPORABLJATI KOT STANOVANJE ZA PAR, DRUŽINO, STUDENTE ALI KOT POSLOVNI PROSTOR ZA 4 - 6 LJUDI. MOŽNA KOMBINACIJA BIVALNEGA STUDIA = DELOVNO MESTO + BIVANJE (arhitekti, oblikovalci, študenti ...)

TAKOJ VSELJIVO IN NA VOLJO.

50 m2 uporabnih prostorov in 10 m2 shrambe, hiša na novo zgrajena 1998, prostor dokončan 2009, direkten vhod od zunaj ali iz notranjega atrija. Možnost najema garaže 250 m stran.

Dodaten opis
Lj.-Žabjak-Prule (blizu Arhiva, picerije Trta, 5 minut od centra), prostor je v pritličju in ima dva možna vhoda (skozi notranji atrij ali direktno iz ulice). Trenutno popolnoma prazno, oprema možna po dogovoru, vseljivo takoj. Parket po celem prostoru. Prostor ima optiko (povezano s shrambo v kleti), varovanje. Ima dve ločeni sobi. Prva, ki gleda na notranji atrij in druga s čajno kuhinjo in direktnim izhodom na ulico. Prostor za bivanje 2 - 4 oseb ali za pisarno za 3 - 6 delovnih mest. Med sobama je kopalnica z wc-jem, umivalnikom in tušem. Možnost najema garaže 250 m stran od prostorov.

Mogoče je urediti parkiranje z dovolilnico. Mirna soseska.
Primerno za ljubitelje mestnega jedra, študente, invalide, ljubitelje narave. Lokacija se nahaja blizu Ljubljanice, sredi sprehajalnih poti. Kjub lokaciji v samem mestnem jedru gre za umirjeno sosesko. V soseski je več restavracij, umirjenih lokalov, pekarna, galerije, antikvarijati, butiki, butični hoteli, vrtec, cerkev. V bližini postajališče LPP in postajališče Bicikelj.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: