facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

579.000 €
= 3.552 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 163 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1911
 • date_rangeAdaptacija: 2015
 • reorderEner. izk. Ni potrebna (334. člen EZ-1)
 • codeŠifra: EJ1421

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkon
 • Ogrevanje
  check Toplarna

Podroben opis nepremičnine

Čudovito, razgibano in barvito stanovanje v Nemški hiši

Naprodaj je izredno zanimivo staromeščansko stanovanje na dobri lokaciji v centru mesta poleg Drame. Visoki stropovi, dvojna klasična staromeščanska okna in velike vratne odprtine v prostore vlivajo veliko dnevne svetlobe, obenem pa dajejo občutek zračnosti in odprtosti.

Prostorno stanovanje s 147m2 uporabne površine je bilo pred nekaj leti z občutkom prenovljeno in opremljeno. Urejeno je v dve stanovanjski enoti, ki obsegata glavno enoto ter dodatno manjše stanovanje oz. prostor za pisarno z ločenim vhodom, ki obsega dve sobi, shrambo, kopalnico in manjšo kuhinjo. Tu je tudi prijeten balkon. Veliko stanovanje ima 3 spalnice, prostorno kopalnico s tušem in kopalno kadjo, dnevno sobo ter prehodno, svetlo kuhinjo, ki je postavljena v središče stanovanja kot osrednji in najpomembnejši prostor, ki ostale prostore povezuje med seboj. Iz ene sobe je dostop na lep balkon, ki gleda na notranje dvorišče. Obe stanovanji uporabljata skupno notranjo vežo in ju lahko brez večjih posegov povežemo nazaj v eno veliko stanovanje.

Sama Nemška hiša je arhitekturno izredno zanimiva in kot spomenik lokalnega pomena odraža eno najpomembnejših hiš v Ljubljani, ki je od samega začetka uživala sloves kakovostnega in udobnega bivanja. Pročelje stavbe krasijo različni arhitekturni elementi, kiparska dela ter keramični mozaiki. Celotna stavba, vključno s streho, je bila prenovljena dve leti nazaj, v bližnji prihodnosti pa se načrtuje še prenova notranjih prostorov in vgradnja dvigala.

Stanovanje s svojo razporeditvijo prostorov in z dodatnim apartmajem, ki se lahko uredi v domačo pisarno, prostore za goste ali ločeno enoto za oddajo v najem, nudi različne možnosti uporabe in s tem tudi zanimivo naložbeno priložnost.

Lokacija je odlična, saj je vsa infrastruktura na dosegu roke, do Stare Ljubljane nas loči le par minut hoje, obenem pa zagotavlja dovolj hiter dostop do obvoznice in avtoceste.

 

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene cene + DDV

Hiter kontakt

Eva Jakopin Tomažič

AGENCIJA ELITE d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: