facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Sežana

280.000 €
= 859 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 326 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 280 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2006
  • codeŠifra: 106165-112

Podroben opis nepremičnine

V vaškem jedru vasi Križ na Krasu prodamo stanovanjsko hišo z dvoriščem in dodatno zgradbo. Dostop do hiše po krajevni cesti in intervencijski poti za večja vozila.

Hiša je v l. 2006 na novo zgrajena na podlagi gradbenega dovoljenja. Na 166 m2 v dveh etažah imamo predprostor, kuhinjo, dnevno sobo in kopalnico v pritličju. Iz predsobe se vzpnemo po stopnišču v kraškem slogu v prvo nadstropje. Navdušijo nas tri sobe v različnih barvnih odtenkih: oranžna, vijola in zelena; hodnik jih povezuje s prostorno kopalnico. Dva ganga (balkona): manjši balkon predstavlja povezanost z vijola sobo, večji balkon pa povezavo z sosedno zgradbo. Hiša se odlikuje s mnogimi ročno izdelanimi detalji.

Iz dvorišča, na katerem je možno parkirati tri avtomobile, imamo poleg vhoda v hišo še vhod v drugo zgradbo v dveh etažah v vsaki je 80 m2 uporabne površine. V neizdelanem pritličju (4. gradbena faza) se nahaja vhod v klet, ki se ponaša z masivnimi hrastovimi vrati in kamnom. V nadstropju, ki se trenutno v uporablja za hrambo drv. Iz obeh etaž je notranji prehod povezan s hišo.

Celota dveh stavb in dvorišča, na katerega se vstopa skozi porton, omogočata kraški bivalni slog in mnogo novih arhitekturnih zgodb.

Vabljeni na ogled!

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: