facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Sežana

280.000 €
= 859 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 326 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 280 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2006
  • codeŠifra: 106165-112

Podroben opis nepremičnine

V vaškem jedru vasi Križ na Krasu prodamo stanovanjsko hišo z dvoriščem in dodatno zgradbo. Dostop do hiše po krajevni cesti in intervencijski poti za večja vozila.

Hiša je v l. 2006 na novo zgrajena na podlagi gradbenega dovoljenja. Na 166 m2 v dveh etažah imamo predprostor, kuhinjo, dnevno sobo in kopalnico v pritličju. Iz predsobe se vzpnemo po stopnišču v kraškem slogu v prvo nadstropje. Navdušijo nas tri sobe v različnih barvnih odtenkih: oranžna, vijola in zelena; hodnik jih povezuje s prostorno kopalnico. Dva ganga (balkona): manjši balkon predstavlja povezanost z vijola sobo, večji balkon pa povezavo z sosedno zgradbo. Hiša se odlikuje s mnogimi ročno izdelanimi detalji.

Iz dvorišča, na katerem je možno parkirati tri avtomobile, imamo poleg vhoda v hišo še vhod v drugo zgradbo v dveh etažah v vsaki je 80 m2 uporabne površine. V neizdelanem pritličju (4. gradbena faza) se nahaja vhod v klet, ki se ponaša z masivnimi hrastovimi vrati in kamnom. V nadstropju, ki se trenutno v uporablja za hrambo drv. Iz obeh etaž je notranji prehod povezan s hišo.

Celota dveh stavb in dvorišča, na katerega se vstopa skozi porton, omogočata kraški bivalni slog in mnogo novih arhitekturnih zgodb.

Vabljeni na ogled!

Hiter kontakt

Matej Krečič

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: