facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Moste-Polje, Veliko Trebeljevo

118.000 €
= 1.073 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 110 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1969

Podroben opis nepremičnine

Prodamo samostojno hišo v idiličnem naselju Veliko Trebeljevo v Ljubljani. Hiša je v treh etažah in sestoji iz zidanega dela, ki je na pol podkleten (garaža, pralnica, kopalnica, delavnica in mrzla klet), ter dvonastropne montažne hiše Jelovica. V pritličju montažnega dela hiše se nahajajo odprta terasa, manjši vhodni hodnik, kopalnica, dnevna soba z jedilnico, kuhinja, spalnica in hodnik s stopniščem na mansardo, kjer se nahajata še dve spalnici in dva izhoda v ostrešje. Dvorišče je tlakovano, dovoz asfaltiran, na parceli v skupni izmeri 750 m2 je še nekaj sadnih dreves, uta za kolesa, vrt, asfaltiran plato za 3 avtomobile ter zidan bazen 3x5 m (potreben prenove) z delujočo profesionalno čistilno napravo.

Streha je bila prenovljena leta 1998, žlebovi menjani leta 2019, notranjost hiše pa posodobljena leta 2011.

Parcela je obdana z zaščitenimi kmetijskimi zemljišči in ponuja veliko miru in zasebnosti (prvi sosed vsaj 50 m stran). Leži na izredno lepi, sončni in zavetrni legi, z razgledom na vas in okoliške gozdove.

Do Lj-obvoznice je ca. 20 km in 20 minut vožnje (izvoza Lj-Sostro in Lj-Zalog), ravno tako je 20 minut vožnje do Litije ter 15 minut do izvoza Višnja Gora na Dolenjki.  Od jutra do večera ob delavnikih vozi tudi LPP št.26.

Gretje je urejeno na toplozračni kamin na pelete (500 eur/sezono).

Hiša ima zelo nizke stroške obratovanja, je zdrava, suha in zračna. V njej smo v velikem veselju zadnjih 9 let bivali kot mlada družina z dvema otrokoma. Prodajamo zaradi selitve v tujino, za več informacij prosim pokličite.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: