facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Jugovzhodna Slovenija, Kočevje, Kočarji

160.000 €
= 1.074 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 149 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 867 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1964
 • date_rangeAdaptacija: 2014
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: 988

Podroben opis nepremičnine

Brez stroškov za kupca

Na začetku male, mirne vasi Kočarji ob lokalni cesti se nahaja posest, ki jo tvori v celoti obnovljena enostanovanjska enota dvojčka (cca 150 m²), garaža (25 m²) z vmesnim pokritim dvoriščem (cca 30 m²), lesena brunarica s poletno kuhinjo in sobico (21 m²) in drvarnico (18 m²). V sosednji stanovanjski hiši se nahaja še klet. Zunanje površine so urejene kot zelenice z okrasnim rastlinjem in tlakovane dostopne potke. Posest je ograjena z nizko betonsko ograjo, delno obloženo s kamnitimi ploščami. Celotna posest je obdana s travniki in bližnjimi gozdovi. Stanovanjski dvojček s sodobno in lepo urejenimi prostori višinskega gabarita P+M je bil zgrajen na pravokotni tlorisni osnovi leta 1964, dozidan in v celoti obnovljen pa v obdobju 2010-2014. Dvojček je klasično zidan, z dvokapno streho in Bramac kritino ter izolirano fasado (demit 15 cm). Stavba je opremljena s komunalnimi priključki na javno omrežje vode, elektrike, IT in TV. Kanalizacija je urejena z greznico, ogrevanje pa s CK na trdo gorivo.

Pritličje (115 m²): hodnik, kurilnica, utility, shramba, kopalnica, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na tearso (16 m²). Vsi prostori so zaključno obdelani: tla z laminatom in keramiko, stene so beljene in slikane ter obložene s keramiko, stropi pa beljeni. Stavbno pohištvo, okna in zunanja vrata so v PVC izvedbi, okna z dvoslojnim termopanom, komarniki in notranjimi žaluzijami, notranja vrata pa lesena in furnirana.

Mansarda (44 m²): hodnik, 2 sobi, garderoba in kopalnica, balkon. Obdelava površin kot v pritličju.

Kočarji (nm. v. 496 m) pod gozdnatimi obronki Kočevske Male gore je mala vas s 30 prebivalci, oddaljena 2 km od vasi Mozelj in 5 km od Livolda, kjer regionalna cesta zavije proti Črnomlju in Vinici. V Mozelju je najbližja avtobusna postaja, v Livoldu sta prva trgovina in šola, vsa ostala infrastruktura pa v Kočevju.

Za več informacij, točen naslov in dodatne slike pojdite na spletno stran https://mezanin.si/adverts/988. Agentu napišite Sporočilo ali si Rezervirajte ogled, da vam lahko pomagamo do vašega novega doma!

MEZANIN – nepremičninska agencija, kjer prodajalec plača fiksno ceno 1.590 €, kupec pa naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

  Hiter kontakt

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: