facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Škofljica, Vrh nad Želimljami

55.000 €
= 89 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 621 m2
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: 984

Podroben opis nepremičnine

Brez stroškov za kupca

Parcela se nahaja na položnem terenu ob asfaltirani cesti na robu vasi.  Gričevnato območje vasi Vrha nad Želimljami z lepo urejenimi parcelami je pozidano z novejšimi vikendi in stanovanjskimi hišami. Lokacija pod cerkvijo Sv. Petra iz 16. st. je sončna tekom celega dneva. Krasi jo širok razgled proti najbližjem Kureščku in oddaljenim Alpam. Parcela je trenutno zaraščena z grmovjem in drevjem. 

Namenska raba zemljišča opredeljuje možnost stanovanjske gradnje eno in dvostanovanjskih stavb. Komunalni vodi vodovoda, elektrike, IT in javne razsvetljave so položeni v cestnem telesu ob parceli. Kanalizacija se rešuje individualno z malimi čistilnimi napravami.

Poseljena lokacija, pod samim vrhom hriba, se nahaja cca 500 m od gasilskega doma na Vrhu nad Želimljami. Dostop je možen preko Gradišča in direktno z regionalne ceste Ljubljana -Kočevje. Povezava z Ljubljano s podaljšano linijo LPP št. 3. Trgovine, šola, ZD in ostala infrastruktura so najbližje na Turjaku in Škofljici.

Za več informacij, točen naslov in dodatne slike pojdite na spletno stran https://mezanin.si/adverts/984. Agentu napišite Sporočilo ali si Rezervirajte ogled, da vam lahko pomagamo do vašega novega doma!

MEZANIN – nepremičninska agencija, kjer prodajalec plača fiksno ceno 1.590 €, kupec pa naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

  Hiter kontakt

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: