facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Škofljica, Lanišče

265.000 €
= 1.194 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 222 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 694 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1900
 • date_rangeAdaptacija: 1998
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: 972

Podroben opis nepremičnine

Brez stroškov za kupca

Manjša posest s staro kmečko stanovanjsko hišo in gospodarskim poslopjem še iz časa obstoja kmetije ponuja možnost ureditve treh ločenih stanovanjskih enot ali poslovnega prostora za kakšno mirno dejavnost. V preteklem času je stavba bila nekajkrat obnovljena po fazah, tako da danes nudi popolno udobje za sodobno življenje in delo. 

Stavba je delno podkletena z dvema shrambama, v pritličju in mansardi pa se nahajajo urejeni stanovanjski prostori, v mansardi še delno nedokončani. Poleg stanovanjske stavbe se nahaja večje gospodarsko poslopje z dvema prostoroma, dostopnima direktno z ulice, ter visokim podstrešjem, ki je dostopno z gornje dvoriščne strani. Možno ga je preurediti v bivalne ali delovne prostore. 

Zunanje površine so urejene kot tlakovano dvorišče, manjši a bogat sadovnjak z vrtno uto, zelenjavni vrt z okrasnimi rastlinami na robu. Odprte površine dvorišča lahko služijo za parkiranje do 5 vozil. 

Stanovanjska stavba je klasično masivno grajena z debelimi zidovi in originalnimi velbanimi stropnimi konstrukcijami, pri čemer so končni stropi znižani. Vse notranje talne površine so dokončno obdelane. V sobah je parket, laminat in ladijski pod, v veži kamen, v kuhinji in kopalnici pa keramika. Stene so ometane in beljene oziroma obložene s keramiko. Stropi so delno ometani in beljeni, delno pa obloženi z lesom. Stavbno pohištvo sestavljajo lesena okna, dvojno zastekljena z notranjimi žaluzijami, ter lesena furnirana notranja vrata.

Razporeditev:

KLET: cca 36 m², shramba in kurilnica
PRITLIČJE: Razporeditev: cca 98 m², predprostor, veža s stopnicami v mansardo, kuhinja s shrambo, dnevna soba, spalnica, garderoba, kopalnica, WC, terasa.
MANSARDA: Razporeditev: cca 86 m², 5 sob, nedokončana kopalnica, loža. Vsi priključki so pripeljani v mansardo, tako da je možno urediti ločeno stanovanjsko enoto.

Lokacija posesti se nahaja v mirnem predelu naselja Lanišče, v območju stanovanjskih hiš in vrtov, na južnem pobočju bližnjih hribov pred Molnikom, dober kilometer stran od središča Škofljice.

Za več informacij, točen naslov in dodatne slike pojdite na spletno stran https://mezanin.si/adverts/972. Agentu napišite Sporočilo ali si Rezervirajte ogled, da vam lahko pomagamo do vašega novega doma!

MEZANIN – nepremičninska agencija, kjer prodajalec plača fiksno ceno 1.590 €, kupec pa naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

  Hiter kontakt

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: