facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Slovenske Konjice, Lipoglav

85.000 €
= 559 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 152 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 4570 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1980
 • reorderEner. izk. V izdelavi
 • codeŠifra: 971

Podroben opis nepremičnine

Brez stroškov za kupca

V bližini Loč v naselju Lipoglav prodamo hišo velikosti 152 m²  stanovanjske površine 95 m². Zgrajena je bila leta 1980, zamenjana so bila okna, obnovljena je bila streha.

Poleg hiše je gospodarsko poslopje, ki  je včasih služilo za hlev, sedaj je v uporabi kot prostor za spravilo orodja in drv. 

Zemljišče ob objektu je v velikosti 4.570 m².

Hribovit del se spušča proti cesti,  včasih je bila v terasah zasajena vinska trta, sedaj je travnik, nasajeni so orehi in sadno drevje, pred hišo je urejen vrt. 

Nepremičnina je primerna za ljudi, ki si želijo zagotoviti samooskrbo in se ukvarjati z vzrejo manjše drobnice in živali (koze, ovce, zajci, kokoši).

V kleti se nahaja večja garaža ter družinska soba s kuhinjo in shrambo. Klet, kjer je še vedno preša za sadje in kotel za   kuhanje žganja, je prava zemeljska klet za spravilo vina s sodi.

Skozi glavni vhod pridemo v predprostor, sicer pa pritličje zajema še kopalnico s tušem in sanitarijami, večjo dnevno sobo in jedilnico, kjer se nahaja peč na trdo gorivo, s katerim se ogreva pritličje, in večja krušna peč, ki je še vedno v uporabi. Iz dnevne sobe je urejen prehod v ločeno kuhinjo in na balkon.

Iz kuhinje je urejen prehod v glavno spalnico in predprostor, kjer je kurišče za krušno peč, po stopnicah navzdol pa je izhod na zelenico.

Leseno stopnišče omogoča dostop do mansarde, ki trenutno služi za spravilo stvari.

Za več informacij, točen naslov in dodatne slike pojdite na spletno stran https://mezanin.si/adverts/971. Agentu napišite Sporočilo ali si Rezervirajte ogled, da vam lahko pomagamo do vašega novega doma!

MEZANIN – nepremičninska agencija, kjer prodajalec plača fiksno ceno 1.590 €, kupec pa naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

  Hiter kontakt

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: