facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Jugovzhodna Slovenija, Sodražica, Male Vinice

117.000 €
= 780 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 150 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 5539 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1967
 • date_rangeAdaptacija: 1992
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: 938

Podroben opis nepremičnine

Brez stroškov za kupca

Izredno privlačno posest z urejenim dostopom z lokalne ceste sestavljajo klasična enodružinska hiša, zgrajena na sončni legi položnega terena, starodobni leseni skedenj, zidana garaža, manjši vrtni leseni paviljon in pripadajoča zemljišča. Skupna površina zemljišč 5539 m² obsega dostopno pot, tlakovano dvorišče, zelenjavni vrt in bogati sadovnjak ter okrasno rastlinje okoli stavb.

Stanovanjska hiša tlorisa cca 6 x 13 m in višinskega gabarita P+1+M je klasično grajena dvokapnica z navadno ometano, beljeno fasado ter delno obloženo z umetnim kamnom, lesenim ostrešjem in Bramac kritino. Spodnji del stavbe obsega pomožne prostore. Nadstropni del, ki je dosegljiv po zunanjih stranskih stopnicah in terase pred glavnim vhodom, in mansardni del obsegata stanovanjske prostore. Stavba je opremljena s kom. priključki vode in elektrike, kanalizacija pa je priključena na greznico. Ogrevanje je urejeno s CK na trdo gorivo.

Lokacija je prvovrstna, na rahli vzpetini nad vasjo, sončna, š široko odprtim razgledom na slikovito okolico in daleč naprej preko Velike gore do goteniških vrhov. Celotna posest išče pridne roke, pri čemer hkrati ponuja obilo možnosti za ustvarjanje izredno prijetnih pogojev življenja in dela.

Za več informacij, točen naslov in dodatne slike pojdite na spletno stran https://mezanin.si/adverts/938. Agentu napišite Sporočilo ali si Rezervirajte ogled, da vam lahko pomagamo do vašega novega doma!

MEZANIN – nepremičninska agencija, kjer prodajalec plača fiksno ceno 1.590 €, kupec pa naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

  Hiter kontakt

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: