facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Rudnik

659.000 €
= 1.831 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 360 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 397 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1993
 • date_rangeAdaptacija: 2013
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: 901

Podroben opis nepremičnine

brez stroškov za kupca

Končna vrstna hiša kombinirane stanovanjsko-poslovne namembnosti. Dostop do hiše pritlične etaže z glavnim vhodom, pomožnimi in poslovnimi prostori je urejen preko odprtega dvorišča pred garažama, neposredno z ulice. 

Notranje stopnišče vodi do nadstropne etaže z dnevno-bivalnimi prostori, izhodom na zunanji prostor za hišo s teraso vse naokrog hiše in velikim vrtom, ki ga krasi zelenica z okrasnim drevjem ter različnim zelenim in cvetličnim grmičevjem. Manjši del površine ob robu parcele zavzema zelenjavni vrt. 

Orientacija slemena stavbe in vzdolžne osi parcele je v smeri V-Z, tako da so dnevni prostori in terasa osončeni tekom celega dopoldneva. Preostali del hiše v mansardi obsega spalni del stanovanja in veliko študijsko sobo. Stavba je klasično grajena, s trapeznimi frčadami in stolpičastim zaključkom strehe nad mnogokotnim zunanjim vogalom hiše.

Mirno, prostorsko razgibano stanovanjsko območje na jugovzhodnem robu mesta, pod zelenim sprehajalnim pobočjem Golovca. V neposredni bližini se nahaja priključek na AC obroč z različnimi smermi poti, nekoliko dlje, do 10 minut vožnje, pa že ožji center mesta. V bližini se nahaja poslovno-trgovsko središče Rudnik s številnimi trgovskimi centri in različnimi poslovnimi stavbami.

Za več informacij, točen naslov in dodatne slike pojdite na spletno stran https://mezanin.si/adverts/901. Agentu napišite Sporočilo ali si Rezervirajte ogled, da vam lahko pomagamo do vašega novega doma!

MEZANIN – nepremičninska agencija, kjer prodajalec plača fiksno ceno 1.590 €, kupec pa naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

  Hiter kontakt

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: