facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

394.000 €
= 3.518 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 112 m2
 • expand_lessNadstropje: Mansarda/penthouse/3
 • date_rangeZgrajeno: 1700
 • date_rangeAdaptacija: 2009
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: 899

Podroben opis nepremičnine

brez stroškov za kupca

Stanovanje je bilo leta 2009 urejeno z adaptacijo visokega podstrešja stavbe, pri čemer so z vgradnjo večjega števila strešnih oken pridobljeni izredno svetli in prijetni bivalni prostori. Vidni leseni konstruktivni elementi strehe dodatno poudarjajo razgiban izgled prostorov. Dnevno-bivalni prostor je orientiran v smeri juga, vsi ostali pa v smeri zahoda. Glede na to, da stavba ni pod spomeniškim varstvom, je v špici podstrešja nad stanovanjem možna ureditev zunanje terase z izrednim razgledom v smeri Ljubljanskega gradu. 

Razporeditev prostorov: vhod z notranjimi stopnicami, hodnik, dnevno-bivalni prostor (61,8 m²), dve otroški sobi in spalnica, kopalnica in ločeni WC. Adaptacija je bila izredno kvalitetno izvedena z izbranimi materiali zaključne obdelave površin, kvalitetnim laminatom in keramičnimi oblogami. Okna so Velux z dvojnim termopanom, zunanjimi in notranjimi senčili, vrata pa lesena kasetirana, bela. Streha in tla so toplotno izolirani s TI debeline do 30 cm. Stanovanje je opremljeno z vsemi komunalnimi priključki, IT optičnim omrežjem, ogrevano pa s sistemom plinskega etažnega ogrevanja, posamičnimi radiatorji in talnim razvodom v kopalnici. V stanovanju ostane kuhinjska oprema z električnimi aparati in kopalniška oprema.

Staromeščanska hiša z notranjim dvoriščem, masivno grajena in izredno ohranjena obsega poslovne prostore v pritličju in šest stanovanj v treh nadstropjih. Dostop z ulice do posameznih enot poteka preko vhodne veže in atrija ter hišnega starega lesenega stopnišča in gankov v posameznih etažah. Zgrajena je bila kot vmesna stavba leta 1700, v zadnjem obdobju pa dvakrat fazno obnovljena, in sicer streha leta 1998 in fasada leta 2006. Stavba je opremljena z vsemi komunalnimi priključki in IT optičnim kabelskim omrežjem.

Južni rob starega mestnega jedra v mirnem predelu peš cone ob slikoviti Križevniški ulici, ki povezuje kompleks Križank in središče mesta z živahnim prostorom vzdolž brega ob Ljubljanici. Za vsakdanje življenje in delo prebivalcev tega območja se v neposredni bližini nahajajo različne trgovine in lokali, Mercator trgovina na Trnovskem pristanu, LPP postaja, OŠ Prule, različne srednje šole in fakultete. Parkiranje vozil je omogočeno v bližnjih parkirnih conah z dovolilnico MOL-a.

Za več informacij, točen naslov in dodatne slike pojdite na spletno stran https://mezanin.si/adverts/899. Agentu napišite Sporočilo ali si Rezervirajte ogled, da vam lahko pomagamo do vašega novega doma!

MEZANIN – nepremičninska agencija, kjer prodajalec plača fiksno ceno 1.590 €, kupec pa naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

  Hiter kontakt

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: