facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Šentjur

290.000 €
= 1.499 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 193.5 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 1225 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2013
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: 880

Podroben opis nepremičnine

0% provizije za kupca

Kupec pri nakupu nepremičnine ne plača nobene provizije!

Ogled lahko rezervirate kadarkoli na www.mezanin.si

MEZANIN d.o.o. – nepremičninska agencija, kjer provizija ni vezana na %. Prodajalec plača  fiksno ceno  1.590 €, kupec naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

V Šentjurju v bližini doma starejših občanov, v mirnem zelenem okolju prodamo samostojno hišo s parcelo velikosti 566 m². Ob hiši je še ena ločena zazidljiva parcela v velikosti 659 m².

Gradnja hiše se je pričela leta 2013 in še ni dokončana. Njena skupna velikost je 193,5 m², bivalne površine je 105,10 m².

Hiša je moderno zasnovana in grajena iz kvalitetnih, nadstandardnih materialov. Pritličje in mansarda sta pozidani s termo blokom deb. 40 cm, v notranjosti je v pritličju izveden termo omet, v mansardi je izveden gotovi omet. Okna in vrata so trislojna, vgrajeni so komarniki in rolete, na fasadi je termo omet, na strehi je kvalitetna kritina, montirani so štirje sončni paneli. Žlebovi so vertikalno vgrajeni, odvod meteorne strešne vode je urejen prek vodnega zadrževalnika velikosti cca 8 m3, ki je napeljan v javni kanal. Objekt je suh z izredno toplotno izolacijo.

V pritličju je vgrajen kamin s prisilnim ogrevanjem (ventilatorjem), ki ogreva hodnik v pritličju, v mansardi pa hodnik in kopalnico. Urejena je kompletna elektro in kabelska napeljava. Izdelati je treba še vodovod in kanalizacijo.

Kupcu je prepuščeno, da si po svojih željah uredi hišo za prijetno bivanje.

Sončna lega na mirni lokaciji je dovolj oddaljena od prometnih poti. Dostop do hiše je po glavni cesti Celje – Šentjur oz. avtocesti Maribor – Ljubljana, izvoz Dramlje, do hiše je 5 km po asfaltirani cesti, ki vodi izključno do hiš v ulici.

Klet:

Ob hiši je pozidana klet s posebnim vhodom, položena je talna keramika (granitogres), izdelani ometi, vgrajena so prezračevalna okna in vrata. Urejena je vinska klet, trenutno se uporablja za spravilo stvari in gradbenih materialov. Pred hišo je dovolj prostora za parkiranje vozil.

Pritličje:

V pritličju je že urejena večja dnevna soba, kuhinja, 2 kopalnici, sanitarije, pralnica, utility in dve spalnici. Grobo je izdelano stopnišče, do mansarde.

Mansarda:

Je toplotno izolirana, urejeni so stropovi in ometi, vgrajena so strešna okna z žaluzijami, pregrajene so sobe. Elektro in kabelska napeljava sta urejeni, ostalo je treba še zaključiti.

Ogled nepremičnine lahko rezervirate v oglasu na povezavi https://mezanin.si/adverts/880

Še več profesionalnih fotografij, tloris, podroben opis nepremičnine in natančno lokacijo na zemljevidu si prav tako oglejte na povezavi https://mezanin.si/adverts/880

MEZANIN.

  Hiter kontakt

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: