facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Velike Lašče

55.000 €
= 61 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 896 m2
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: 860

Podroben opis nepremičnine

0% provizije za kupca

Kupec pri nakupu nepremičnine ne plača nobene provizije!

Ogled lahko rezervirate kadarkoli na www.mezanin.si

MEZANIN d.o.o. – nepremičninska agencija, kjer provizija ni vezana na %. Prodajalec plača  fiksno ceno  1.590 €, kupec naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

Parcela predstavlja stavbno zemljišče na sončnem predelu ravninskega dela terena med regionalno cesto in potokom Čerešca, ki poteka ob vzhodni meji. Parcela je trapezaste oblike z daljšo osjo v smeri S-J. Ima urejen dostop iz smeri regionalne ceste. Parcela je namenjena za stanovanjsko gradnjo ter komunalno urejena s priključki na javno omrežje vodovoda in elektrike. Kanalizacija predvideva priklop na malo čistilno napravo. Pravnomočno GD dovoljuje gradnjo enostanovanjske hiše tlorisa 11,3 x 14,5 m, tlorisne neto površine 180 m², višinskega gabarita P+M z dvokapno streho orientacije SV-JZ. Na parceli so zgrajeni pasovni temelji, ki so zasuti z zasipnim materialom.
Objavljena cena je fiksna in vključuje veljavno GD s plačnim komunalnim prispevkom ter zgrajene temelje.

Mirna, sončna lokacija na ravninskem območju med bližnjimi griči . Parcela se nahaja med regionalno cesto V. Lašče-Lužarji-Nova Vas in potokom Čerešca. Okolico tvorijo zelene površine bližnjih travnikov in gozdne površine, ki se dvigujejo po pobočjih vzhodno od potoka.

Ogled nepremičnine lahko rezervirate v oglasu na povezavi https://mezanin.si/adverts/860

Še več profesionalnih fotografij, tloris, podroben opis nepremičnine in natančno lokacijo na zemljevidu si prav tako oglejte na povezavi https://mezanin.si/adverts/860

MEZANIN.

  Hiter kontakt

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: