facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Črna vas

214.030 €
= 170 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1259 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka

Podroben opis nepremičnine

0% provizije za kupca

Kupec pri nakupu nepremičnine ne plača nobene provizije!

Ogled lahko rezervirate kadarkoli na www.mezanin.si

MEZANIN d.o.o. – nepremičninska agencija, kjer provizija ni vezana na %. Prodajalec plača  fiksno ceno  1.590 €, kupec naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

Ravninska, barjanska parcela v sklopu večjega zemljišča, se nahaja v območju stanovanjskih in kmetijskih površin. Celodnevno osončena, lega med lokalno cesto Črna vas - Podpeč na eni in kmetijskimi površinami na drugi strani. Teren je delno zaraščen z drevjem, nizkim barjanskim grmičevjem in travo.

Celotno zemljišče površine 13.182 m² sestoji iz treh parcel. Prva, ob cesti, v izmeri 1.259 m², s stanovanjsko ruševino, približnih dimenzij 30 m x 42 m, je v celoti zazidljiva z namensko rabo za stanovanjsko gradnjo in druge dejavnosti na površinah podeželskega naselja. Opremljena je s komunalnim priključkom za vodo, vsi ostali so v bližini. Poleg nje je predmet prodaje tudi sosednja parcela v izmeri 2.729 m², enake širine, ki je zazidljiva v večjem delu (1.883 m²). Tretja parcela v izmeri 9.194 m² je v celoti kmetijsko zemljišče in se lahko kupi po posebnem dogovoru.
Obe zazidljivi parceli sta zaradi svoje široke namembnosti od stanovanjske do dopolnitvenih dejavnosti trgovine, obrti in različnih storitev zanimivi za investicijske namene.

Cena je 170 EUR/m².

Lokacija ob lokalni cesti Lj - Črna vas - Podpeč je le 3 km stran od priključka na AC, 4 km od trgovsko-poslovnega središča na Rudniku oziroma Ljubljane. Neposredna bližina barjanske narave in mesta z vso infrastrukturo predmetni lokaciji ponuja veliko možnosti za prijetno življenje in delo. Stanje v navedenem območju bo v kratkem močno izboljšala rekonstrukcija ceste z ureditvijo vseh komunalnih javnih omrežij, javne razsvetljave, ureditve pločnika in kolesarske steze.
Prodajalci bodo pri MOL oddali pobudo za dopolnitev OPN MOL z namenom povečave zazidljive površine na svojem zemljišču.

Ogled nepremičnine lahko rezervirate v oglasu na povezavi https://mezanin.si/adverts/763

Še več profesionalnih fotografij, tloris, podroben opis nepremičnine in natančno lokacijo na zemljevidu si prav tako oglejte na povezavi https://mezanin.si/adverts/763

MEZANIN.

    Hiter kontakt

    MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

    MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: