facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Ivančna Gorica, Šentvid pri Stični

390.000 €
= 1.368 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 285 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 4000 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1960
 • date_rangeAdaptacija: 2012
 • reorderEner. izk. Ni podatka

Podroben opis nepremičnine

0% provizije za kupca

Kupec pri nakupu nepremičnine ne plača nobene provizije!

Ogled lahko rezervirate kadarkoli na www.mezanin.si

MEZANIN d.o.o. – nepremičninska agencija, kjer provizija ni vezana na %. Prodajalec plača  fiksno ceno  1.590 €, kupec naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

Celotno posest, ki je predmet prodaje, sestavljajo stanovanjska hiša s tremi zelo sodobno urejenimi stanovanji, zidano gospodarsko poslopje v velikosti 144 m² in zemljišče ocenjene skupne površine cca 4000 m², od tega zazidljivega 540 m².

Stanovanjska hiša stoji na dvonivojskem zemljišču, tako da sta nizkopritlična in pritlična etaža v nivoju zunanjega zemljišča, pri čemer je pritlična na višjem nivoju, dostopnem s ceste in dvorišča. Stavba je bila klasično sezidana leta 1960 ter v celoti solidno prenovljena leta 2012: s toplotno izolirano fasado, PVC okni z dvojno termopan zasteklitvijo, roletami in komarniki ter dvokapno streho s Tondach kritino. Priključena je na vsa omrežja javne komunalne infrastrukture razen kanalizacije, ki je v fazi projektiranja. Zunanje površine so hortikulturno urejene s zelenicami, manjšim ribnikom, sadnim drevjem in okrasnim grmičevjem. Gospodarsko poslopje je primerno za različne poslovne dejavnosti.

Lokacija posesti se nahaja na vzhodnem obrobju Šentvida pri Stični in je mirna, sončna ter obkrožena s travniki, njivami in bližnjimi gozdovi. V bližini je Ivančna Gorica z vso urbano infrastrukturo in priključkom na AC.

Mansarda:

Razporeditev prostorov: 108 m², zunanje stopnišče z balkonom, predprostor, bivalna kuhinja, dnevna soba, spalnica, 2 sobi, kopalnica in WC. Obdelava površin kot v pritličju.

Pritličje :

Razporeditev prostorov: 94 m², predprostor, hodnik, dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnica, soba, kopalnica, shramba, balkon in zunanji pokriti prostor - parkirišče pov. cca 20 m². Vse površine so zaključene s talno keramiko in parketom, stensko keramiko in beljenimi stenami ter beljenimi stropi.

Klet :

Razporeditev prostorov: 83 m², predprostor s stopniščem, letna kuhinja z izhodom na pokrito tlakovano teraso in vrt, dve sobi, kopalnica, kurilnica in utility, garaža. Obdelava površin kot v pritličju.

Ogled nepremičnine lahko rezervirate v oglasu na povezavi https://mezanin.si/adverts/598

Še več profesionalnih fotografij, tloris, podroben opis nepremičnine in natančno lokacijo na zemljevidu si prav tako oglejte na povezavi https://mezanin.si/adverts/598

MEZANIN.

  Hiter kontakt

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: