facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Kamnik

255.000 €
= 8,9 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 28632 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka

Podroben opis nepremičnine

0% provizije za kupca

Kupec pri nakupu nepremičnine ne plača nobene provizije!

Ogled lahko rezervirate kadarkoli na www.mezanin.si

MEZANIN d.o.o. – nepremičninska agencija, kjer provizija ni vezana na %. Prodajalec plača  fiksno ceno  1.590 €, kupec naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

Posest leži na zelo ugodni legi med Kamnikom in Starim gradom in je lahko dostopna po asfaltirani občinski cesti, urejen je tudi že dovoz. 

Zaradi razgledne lege v naravnem območju je območje primerno za turistično dejavnost, ki je samozadostna in v sozvočju z naravo. V skladu s tem je bila na Občino že poslana pobuda za spremembno namembnosti zemljišča za možnost izgraditve ekološkega turističnega naselja. Ureditev naselja, način gradnje in materiali se zgledujejo po tradicionalni kmečki in planšarski arhitekturi, ki zelo zaznamuje območje okrog Kamnika (Velika planina, Menina planina). 

Turističnemu potencialu sledijo še druge idejne zasnove in načrti na tem področju, saj se na Starem gradu že gradi razgledna ploščad, ki bo po mnenju strokovnjakov pritegnila veliko število obiskovalcev zaradi izjemnega razgleda. Poleg tega je v načrtu še izgradnja sankališča za poletno sankanje, zip linea in športnega centra. Potencial je izjemen, manjkajo le še namestitvene kapacitete, ki bi jih lahko zagotovili ravno s tem projektom. Zeleni turizem cveti, zakaj ne bi še v Kamniku? 

Ogled nepremičnine lahko rezervirate v oglasu na povezavi https://mezanin.si/adverts/260

Še več profesionalnih fotografij, tloris, podroben opis nepremičnine in natančno lokacijo na zemljevidu si prav tako oglejte na povezavi https://mezanin.si/adverts/260

MEZANIN.

    Hiter kontakt

    MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

    MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: